Execuție în stil mafiot? Un om de afaceri din Arad a murit după ce i-a explodat mașina

Execuție în stil mafiot? Un om de afaceri din Arad a murit după ce i-a explodat mașina
  • Acasă
  • /
  • Fără categorie
  • /
  • Execuție în stil mafiot? Un om de afaceri din Arad a murit după ce i-a explodat mașina

( Laurentiu Gheorghe – Revista22 ) Un om de afaceri din Arad, Ioan Crișan, a fost găsit sâmbătă dimineață carbonizat după ce mașina sa a explodat în parcarea unui supermarket. Victima este un cunoscut om de afaceri din Arad și fostul socru al deputatului PNL Sergiu Bîlcea, scrie presa locală, citând surse din rândul ancetatorilor. […]

( Laurentiu Gheorghe – Revista22 )

Un om de afaceri din Arad, Ioan Crișan, a fost găsit sâmbătă dimineață carbonizat după ce mașina sa a explodat în parcarea unui supermarket.

Victima este un cunoscut om de afaceri din Arad și fostul socru al deputatului PNL Sergiu Bîlcea, scrie presa locală, citând surse din rândul ancetatorilor. Martorii oculari a declarat că Mercedesul omului de afaceri a explodat la scurt timp după ce a pornit motorul. Explozia a fost a atât de puternică încât geamurile locuințelor din apropiere s-au spart.

O echipă de anchetatori de la Bucureşti a plecat spre Arad, cu un elicopter, pentru a prelua cercetările în acest caz.

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean a anunţat ulterior că maşina a fost incendiată, iar victima este un bărbat de 66 de ani, din Arad, care locuia în zonă.

„Am fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat, iar în interior se afla un bărbat decedat. În continuare se efectuează cercetări cu privire la stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ.

Conform sursei citate, „conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus deplasarea, de urgenţă, la faţa locului, a unor specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru a sprijini ancheta”.

Echipa de specialişti este coordonată de adjunctul directorului Direcţiei de Investigaţii Criminale, comisar-şef de poliţie Cristian Gheorghe.

Conform surselor, sunt audiate în prezent persoane care locuiesc în zona unde a avut loc explozia, în condiţiile în care suflul a spart mai multe ferestre ale blocului la parterul căruia se află supermarketul, fără a exista alte persoane rănite.

Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câţiva kilometri de municipiul Arad. Ferma are 22 de bazine alimentate cu apă termală provenită dintr-un foraj adânc de 900 de metri, iar o parte dintre acestea sunt populate de zeci de tone de peşte.

Ioan Crişan a adus într-un bazin termal şi câţiva crocodili, cu intenţia de a dezvolta pe viitor o fermă care să producă carne de crocodil, căutată în restaurantele din unele ţări vestice, unde exporta şi somn african.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta