Valul 4 a iesit în strada !!!

Valul 4 a iesit în strada !!!

O multime din popor striga „Libertate”  ma uit mirat nu la ce spun acesti oameni, ci la faptul ca nu sunt sigur ca strigatorii in cauza stiu macar ce este lipsa de „Libertate”. Dar ce credeti ca virusul nu are nevoie de naivi ? Acesti oameni daca doresc balamuc, il vor avea, il vor gasi, […]

O multime din popor striga „Libertate”  ma uit mirat nu la ce spun acesti oameni, ci la faptul ca nu sunt sigur ca strigatorii in cauza stiu macar ce este lipsa de „Libertate”.

Dar ce credeti ca virusul nu are nevoie de naivi ? Acesti oameni daca doresc balamuc, il vor avea, il vor gasi, dupa ce-i „pupa” virusul, sa vedeti atunci cum vor sta acasa . poate nu-i tranteste pe ei, dar au familii, pana la urma tot dau de balamuc. Ma uitam la acesti manifestanti si incercam sa identific viitorii demnitari AUR, au stofa baietii si au si croitori pe masura. Pe urma am incercat sa imi imaginez lumea lor. Multi dintre ei sunt tineri nemunciti si se ofilesc inchisi in casa, vor meciuri, baruri si batai. Lupta lor nu este pentru grija fata de patronii de baruri si restaurante care dau faliment si nici ca raman angajatii someri. Lupta lor este ca, daca barul sau clubul este inchis nu au unde sa bea si sa isi ameteasca hormonii.

Tot ce a facut George Simion a fost sa incite galeriile de fotbal – a carui lider a fost – la ura si distrugere.
La Pitesti s-a strigat impotriva maghiarilor, la Bacau, Brasov, Galati au amenintat cadrele medicale, in Bucuresti au distrus Piata Unirii. Nu mai vorbesc de toate mesajele impotriva evreilor si de promovarea in Parlament a legionarilor.
Pentru acesti fascisti pandemia e doar o scuza. Scopul AUR-olacilor nazisti e altul ca si in anii 30.

Ca sa fac o comparatie, este adevarat deplasata, in anul 1968, marile manifestatii ale tinerilor din Franta au dus la confruntari dure cu fortele de ordine. A fost suficient de grav ca presedintele de Gaulle a fost nevoit sa paraseasca Parisul. Cand lucrurile s-au linistit s-a intors si a inspectat cateva strazi din Paris, pe un zid a vazut scris mare cu vopsea un slogan :

„ JOS PROSTIA”

Se spune ca in acel moment de Gaulle ar fi oftat, s-ar fi intors catre insotitorii lui si-ar fi exclamat:

„ Vast program !!!”

In alta ordine de idei PSD-ul si AUR-ul sunt disperati. Ganditi-va ca in cateva luni se vaccineaza suficienta populatie si nu mai sunt necesare restrictii, va dati seama valul de nemultumiri va trece. Bate fierul cat e cald, acum este momentul, in caz contrar trebuie sa astepte pana in 2024, iar sevrajul e mare, n-au mai furat de mult, incep sa-si piarda indemanarea.


Distribuie articolul