Aceasta este realitatea domnule Orban pe care trebuie sa o cunoasteti !!!

Aceasta este realitatea domnule Orban pe care trebuie sa o cunoasteti !!!
Editorial style illustration of a business man or politician taking an oath. This is a two part illustration.
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Aceasta este realitatea domnule Orban pe care trebuie sa o cunoasteti !!!

In cele trei decenii de la momentul 1989, in Romania la guvernare s-au aflat politicieni care si-au camuflat propria ticalosie, lipsa de caracter si viziune, imbratisand strategia „vitelului bland” care se uita tot timpul gales la poporul roman, dar in realitate „suge de la doua vaci”. Clasa politica din aceasta tara foloseste povesti incolore, inodore […]

In cele trei decenii de la momentul 1989, in Romania la guvernare s-au aflat politicieni care si-au camuflat propria ticalosie, lipsa de caracter si viziune, imbratisand strategia „vitelului bland” care se uita tot timpul gales la poporul roman, dar in realitate „suge de la doua vaci”. Clasa politica din aceasta tara foloseste povesti incolore, inodore si insipide despre o constructie europeana si euro-atlantica mai buna, dar realitatea este ca aceasta clasa politica, trecuta si prezenta, isi mascheaza profunda lasitate si lipsa totala de viziune privind viitorul poporului roman.

Ceea ce nu inteleg acesti politicieni este faptul ca toti cetatenii romani ( indiferent de etnie) se afla in conflict cu aceasta hidoasa si diforma creatura de constructie mafiota, numita clasa politica din Romania. In ultimii 31 de ani nu am vazut nici un studiu de politica sociala, deunazi il auzeam pe domnul Orban spunand ca el cunoaste situatia din Romania mai bine ca oricine. Ma intreb care situatie ? probabil cea de invarteli politice si aranjamente intre politicieni, deoarece sunt sigur ca situatia reala a poporului nu o cunoaste.

Romania, domnule Orban este din pacate un stat semi-esuat ce exista numai datorita imprumuturilor si donatiilor. De fapt avem o catastrofa in toate domeniile, cea mai mica pensie din UE, cel mai mic salariu minim din UE, coruptie la cel mai inalt nivel, drumuri distruse, paduri defrisate, rauri si lacuri poluate, educatia la pamant, demografia la pamant, agricultura de subzintenta, o armata cu multi generali de „carton”, o politica externa ineficienta, politisti corupti, o justitie de rasul curcilor. Aceasta este radiografia si fotografia pe care o vad romanii si asta ar trebui sa stiti domnule Orban. Si sa mai stiti urmatoarea coruptia nu este cauza saraciei ci este un efect al acestui stat esuat.

Cat timp clasa politica va avea aceeasi mentalitate, coruptia va fi la ea acasa, iar nimic nu se va schimba niciodata. Daca marii beneficiari ai acestei politici sunt elitele, marii perdanti sunt cetatenii simpli.


Distribuie articolul