Actiunea „Shaormeria” continuatã de PSD Bârlad: Titi si tovarãsii sãi, la candidaturã fãrã mascã!

Actiunea „Shaormeria” continuatã de PSD Bârlad: Titi si tovarãsii sãi, la candidaturã fãrã mascã!
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Actiunea „Shaormeria” continuatã de PSD Bârlad: Titi si tovarãsii sãi, la candidaturã fãrã mascã!

EXEMPLU PROST… Dupã modelul deputatilor Adrian Solomon si Irinel Stativã, eroii scandalului national „Shaormeria”, pesedistii din Bârlad, candidati la alegerile locale, au comis-o si ei! Concret, s-au bulucit sã-si depunã candidaturile, fãrã a tine cont de normele sanitare în vigoare. Dovadã stau chiar pozele cu care candidatul la Primãrie, Constantin Constantinescu si echipa sa de […]

EXEMPLU PROST… Dupã modelul deputatilor Adrian Solomon si Irinel Stativã, eroii scandalului national „Shaormeria”, pesedistii din Bârlad, candidati la alegerile locale, au comis-o si ei! Concret, s-au bulucit sã-si depunã candidaturile, fãrã a tine cont de normele sanitare în vigoare. Dovadã stau chiar pozele cu care candidatul la Primãrie, Constantin Constantinescu si echipa sa de viitori consilieri, au umplut facebookul. Nu pare sã-i fi convins cã este strict necesarã purtarea mãstii în grupurile mai mari de 3 persoane si nici faptul cã a murit consilierul presedintelui PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, din cauzã de Covid-19. În ciuda sfidãrii cu care continuã sã marseze PDS-ul din Bârlad, politia nu ia nicio mãsurã în privinta lor. Si ne mai mirãm cã si ieri, judetul Vaslui a fost al doilea pe tarã dupã Bucuresti, cu 69 de noi cazuri de Covid-19!

PSD Bârlad a depus la BEC Bârlad, candidatura fostului primar, care a demisionat în 2015, la 1 martie, Constantin Constantinescu, la funcția de primar al municipiului Bârlad și lista de candidați la Consiliul Local Municipal. Dar, spre deosebire de alti candidati, de la alte formatiuni politice, PSD a dat din nou un exemplu prost: niciunul nu a purtat masca de protectie, desi suntem în plinã pandemie si stare de alertã, iar prin lege sunt impuse populatiei reguli sanitare stricte, pedepsite cu amenzi dacã sunt încãcate. ( stire preluata din ziarul Vremea Noua Vaslui )


Distribuie articolul