„Acum avem poza dezastrului!” – deputat, despre rezultatele unui important concurs

„Acum avem poza dezastrului!” – deputat, despre rezultatele unui important concurs
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • „Acum avem poza dezastrului!” – deputat, despre rezultatele unui important concurs

( Loredana Diacu – TheEpochTimes ) Modul în care a arătat concursul pentru conducerile caselor de asigurări de sănătate înfăţişează fotografia dezastrului cu care se confruntă sistemul, remarcă, într-o postare pe Facebook, deputatul USR-PLUS Cristian Seidler, vicepreşedinte al Comisiei pentru muncă şi protecţie socială. Potrivit deputatului, relevant este nu doar rezultatul concursului – şi anume […]

( Loredana Diacu – TheEpochTimes )

Modul în care a arătat concursul pentru conducerile caselor de asigurări de sănătate înfăţişează fotografia dezastrului cu care se confruntă sistemul, remarcă, într-o postare pe Facebook, deputatul USR-PLUS Cristian Seidler, vicepreşedinte al Comisiei pentru muncă şi protecţie socială.

Potrivit deputatului, relevant este nu doar rezultatul concursului – şi anume faptul că doar 5 din cei 33 de candidaţi care s-au prezentat au reuşit să ia examenul –, ci şi faptul că mulţi dintre cei înscrişi nu s-au prezentat.

Redăm postarea lui Cristian Seidler

Când faci concursuri de angajare şi/sau promovare pe bune şi realitatea te izbeşte în faţă.

5 din 33.

E interesant numărul mare al celor care nu s-au prezentat deloc. Ar fi interesant de aflat de la ei de ce nu s-au obosit să se prezinte la un concurs la care s-au înscris. Vorbim despre mulţi concurenţi care se află deja pe post, prin delegare. O măsură a incompetenţei dată de numirile politice. Cu toţii ştiam cumva aceste lucruri dar acum avem poza dezastrului. Foarte bine.

Pasul imediat următor e ca oameni competenţi să participe la aceste concursuri şi să ocupe posturile pe bază de competenţă.”, scrie, pe Facebook, Seidler.

Reamintim că doar 5 dintre cei 33 de candidaţi care au participat la concursul pentru conducerile caselor de asigurări de sănătate din 35 de judeţe plus Bucureşti au promovat concursul.

Cele 5 case judeţene de asigurări de sănătate care vor avea un director desemnat prin concurs sunt cele din Maramureş, Iaşi, Tulcea, Cluj şi Bistriţa Năsăud. Restul de 28 de candidaţi au fost respinşi, iar 21 nu s-au prezentat la concurs. Trebuie precizat că o parte dintre cei respinşi la concurs sunt actuali directori interimari de case judeţene de asigurări de sănătate.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta