Acuzată de Turcescu că-i plac laudele, Clotilde îi răspunde: „Dacă voiam aplauze, mă făceam cântăreață”

Acuzată de Turcescu că-i plac laudele, Clotilde îi răspunde: „Dacă voiam aplauze, mă făceam cântăreață”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Acuzată de Turcescu că-i plac laudele, Clotilde îi răspunde: „Dacă voiam aplauze, mă făceam cântăreață”

( Redacţia – Ziaristii.ro ) Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, și Robert Turcescu, fost parlamentar PMP, acum coordonator la Evenimentul zilei, au avut un schimb de replici acid pe Facebook. Turcescu a criticat-o pe Clotilde pentru felul în care arată Sectorul 1 și a învinuit-o că umblă după aplauze și laude, iar primărița i-a explicat […]

( Redacţia – Ziaristii.ro )

Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, și Robert Turcescu, fost parlamentar PMP, acum coordonator la Evenimentul zilei, au avut un schimb de replici acid pe Facebook. Turcescu a criticat-o pe Clotilde pentru felul în care arată Sectorul 1 și a învinuit-o că umblă după aplauze și laude, iar primărița i-a explicat de ce s-au pornit târziu investițiile, adăugând că, dacă voia aplauze, se făcea artistă.

Noul edil al Sectorului 1 postat un mesaj în care anunța începerea asfaltării pe o serie de străzi din zone defavorizate. Turcescu i-a răspuns la circa 3 ore distanță printr-un comentariu: „Sectorul 1 arată jalnic! Niciodată n-a arătat mai deplorabil ca acum. Poate va plac laudele si vreti aplauze, dar de trista realitate ne izbim cu toții zi de zi. E jale!“.

„Nicăieri nu s-a furat atât de mult ca aici. Aveți răbdare. Prima dată am decuplat mafia de la contractele cu bani publici apoi cu banii respectivi ne apucăm de investiții“

Clotilde Armand n-a contestat că lucrurile arată rău, dar i-a răspuns că acest lucru s-a întâmplat deoarece bugetul a fost adoptat târziu, ca în toată țara, și pentru că a avut nevoie de timp să decupleze interesele mafiote lăsate în urmă de PSD peste tot. De acum, promite Clotilde, situația va reveni la normal: “Este rezultatul multor ani de jaf. Nicăieri nu s-a furat atât de mult ca aici. Aveți răbdare. Prima dată am decuplat mafia de la contractele cu bani publici apoi cu banii respectivi ne apucăm de investiții. Bugetul nostru a fost votat luna aceasta. S-a întârziat foarte mult cu bugetul în majoritatea localităților.

PS: Dacă aveam nevoie de aplauze mă făceam cântăreață să știți. Nu de aplauze este nevoie, am nevoie de oameni care să vină alături și să pună umărul după cum pot la reconstrucția Sectorului nostru. Numai bine“.

Anunțul făcut de Clotilde Armand de la care a plecat schimbul de replici cu Robert Turcescu

„Astăzi, după 30 de ani de neputință și nepăsare din partea fostelor administrații locale, asfaltăm și modernizăm zonele defavorizate din Sectorul 1. Am început lucrările de modernizare a opt străzi din zona Chitila Triaj. Este vorba de străzi subdimensionate din punctul de vedere al cerințelor actuale de trafic: Poiana Ursului, Buclei, Fiordului, Mamaia, Medrești și Drumul Gării, Eugen Brote și Drumul Lăpuș.

Modernizarea acestor străzi era absolut necesară, erau simple drumuri de pâmânt, situații incompatibile cu statutul de capitală a unui stat european. Voi verifica periodic dacă aceste lucrări respectă standardele de calitate și prevederile din caietul de sarcini. Ne dorim ca la finalizarea lucrărilor locuitorii Sectorului 1 să beneficieze de toate avantajele asfaltării acestor drumuri: condiții civilizate de locuit, siguranță rutieră și un transport civilizat.

Acesta este doar începutul. Lucrările de modernizare ale drumurile constau în asfaltarea sistemului rutier, construirea de trotuare și realizarea canalizărilor pluviale. Valoarea totală a obiectivului de investiții este de 3,82 de milioane de lei cu TVA. Anterior demarării acestor lucrări, au fost elaborate documentații de avizare a lucrărilor de intervenție și documentații tehnice conexe (studiu topografic, studiu geotehnic, expertiza tehnică).“


Distribuie articolul