ALDE anunta ca a strans 10.000 de semnaturi pentru referendumul de demitere a lui Clotilde Armand: „Trebuie sa plece acasa!”. Daniel Ghita (PSD) se implica si el in strangerea de semnaturi

ALDE anunta ca a strans 10.000 de semnaturi pentru referendumul de demitere a lui Clotilde Armand: „Trebuie sa plece acasa!”. Daniel Ghita (PSD) se implica si el in strangerea de semnaturi
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • ALDE anunta ca a strans 10.000 de semnaturi pentru referendumul de demitere a lui Clotilde Armand: „Trebuie sa plece acasa!”. Daniel Ghita (PSD) se implica si el in strangerea de semnaturi

( Victor Gheja – Ak-24 ) ALDE Sector 1 anunta ca a strans pana acum 10.000 de semnaturi pentru demiterea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. „10.000 de semnaturi pentru organizarea referendumului de demitere a primarului Clotilde Armand! Mesajul locuitorilor din sectorul 1 e clar: Clotilde Armand trebuie sa plece acasa! Continuam pana la cele 60.000 […]

( Victor Gheja – Ak-24 )

ALDE Sector 1 anunta ca a strans pana acum 10.000 de semnaturi pentru demiterea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

„10.000 de semnaturi pentru organizarea referendumului de demitere a primarului Clotilde Armand! Mesajul locuitorilor din sectorul 1 e clar: Clotilde Armand trebuie sa plece acasa! Continuam pana la cele 60.000 de semnaturi necesare”, a anuntat ALDE.

ALDE Sector 1 este condus de fostul viceprimar al Capitalei, Tudor Tim Ionescu.

Si deputatul PSD Daniel Ghita isi indeamna sustinatorii sa stranga semnaturi pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. „Minte, jigneste si are impresia ca Primaria Sec 1 este mosia parintilor din Guadalupe”, sustine Ghita.

„Primesc sute de mesaje: Ne pare rau, ca am tacut cand s-au fraudat alegerile la Capitala! Nu aveam gunoaie pe strazi, sobolani, vulpi, capuse si gandaci, isteriile unei incompetente, care minte, jigneste, si are impresia ca Primaria Sec 1 este mosia parintilor din Guadalupe?!

Cand am anuntat ca #gabrielafirea a fost tradata, furata (prin STS) si un Exit Poll fals, care nu reflecta adevarul, eram jignit de postacii USR. Firea NU a pierdut alegerile!

S-au fraudat alegerile la Capitala si in Sectorul 1! Strangem semnaturi sa ii demitem din functii ? Fapte, de vorbe suntem satui.

Cine organizeaza strangerea de semnaturi ? Poporul este Guvernul si Parlamentul!”, a scris Ghita pe Facebook.

PSD va sustine orice initiativa cetateneasca de convocare a unui referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat, pe 8 iunie, presedintele partidului, Marcel Ciolacu.

„Am decis, impreuna cu colegii mei, sa sustinem orice initiativa cetateneasca de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1. Orice initiativa cetateneasca, nu initiativa politica. Doamna Clotilde Armand a demonstrat ca nu este in stare sa-si exercite atributiile de primar. Bataia de joc la dresa locuitorilor Sectorului 1 trebuie sa inceteze mai repede de 4 ani cat ar avea mandatul doamna primar al Sectorului 1”, a afirmat Ciolacu, dupa sedinta Consiliului Politic National al PSD.

El a adaugat ca primarul Sectorului 1 ar trebui sa ia exemplul Sectoarelor 3 si 4.

„Inainte sa se vaite de mafia din salubritate, doamna Clotilde Armand ar trebui sa faca o vizita prin Sectorul 3 sau prin Sectorul 4 sa vada cum arata acolo tot serviciul local, cum nu exista gropi, nu exista gunoaie si cum, in continuare, parcurile arata la un standard european”, a mai spus liderul PSD.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta