Amuzament masiv pe pagina lui Iohannis la un mesaj anticoruptie al presedintelui. Mii de comentarii ironice: „Cu fratii din PSD cred ca aveti discutii foarte captivante pe tema coruptiei”

Amuzament masiv pe pagina lui Iohannis la un mesaj anticoruptie al presedintelui. Mii de comentarii ironice: „Cu fratii din PSD cred ca aveti discutii foarte captivante pe tema coruptiei”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Amuzament masiv pe pagina lui Iohannis la un mesaj anticoruptie al presedintelui. Mii de comentarii ironice: „Cu fratii din PSD cred ca aveti discutii foarte captivante pe tema coruptiei”

( Ioana Hurdea – politica – AK-24 ) Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Internationala Anticoruptie, postat pe Facebook, a starnit o furtuna de comentarii ironice sau bascalioase. Sunt peste 5.000 de comentarii in care romanii ii transmit sub diverse forme presedintelui ca nu mai are niciun fel de credibilitate dupa ce s-a aliat cu […]

( Ioana Hurdea – politica – AK-24 )

Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Internationala Anticoruptie, postat pe Facebook, a starnit o furtuna de comentarii ironice sau bascalioase. Sunt peste 5.000 de comentarii in care romanii ii transmit sub diverse forme presedintelui ca nu mai are niciun fel de credibilitate dupa ce s-a aliat cu PSD.

„Coruptia erodeaza societatile si increderea in institutii, alimenteaza saracia, inegalitatile si, cel mai adesea, se manifesta prin deturnarea puterii publice si folosirea sa in interes personal sau de grup. Romania are nevoie de legi clare, predictibile, drepte, de institutii functionale, care sa poata lucra la capacitate maxima. Blamul societatii, neacordarea increderii si a votului unor politicieni corupti, atitudinea civica fata de orice abatere de la standardele de integritate sunt aspecte la fel de importante. Raman ferm angajat in dezvoltarea parcursului democratic al tarii noastre si sunt convins ca putem cladi un viitor mai bun, atat timp cat ne sprijinim pe fundatia solida a valorilor europene, pe dreptate si toleranta zero fata de coruptie”, a scris Iohannis.

Mesajul lui Iohannis a fost urmat de mii de mesaje ironice. De altfel, cei mai multi au reactionat cu emoticonul „haha” la mesajul lui Iohannis.

„Pampamam! Cu mainile curate, tati! Doamneee, ce actor penibil! Ar trebui Rares Bogdan, papagalache No1 sa o zica pe aia cu ‘Nu trage domn Semaca! Sunt eu Lascarica’ si matale roboteste asa sa bagi un ‘Un fleac, m-au ciuruit’ si ar fi parodia completa”, este mesajul postat de activistul Valeriu Nicolae.

„Mare dreptate aveti! Poate il intrebati pe dl ministru Lucian Bode ce are de zis despre cazul de la Strehaia ca noua, muritorilor de rand, nu ne zice nimic pe subiect”, i-a scris presedintelui si politistul Marian Godina.

Alte comentarii reprezentative:

Cred ca aveti niste discutii, pe tema coruptiei, foarte captivante cu fratii din PSD.

Din pacate v-ati pierdut credibilitatea! Ceea ce are omul mai de pret este CUVANTUL! Ma tem ca nu treziti decat zambete ironice cu afirmatii de genul… Ati dezamagit mult… cel mai mult!

Pai ce ati crezut cand ati consimtit ruperea pnl? Mai lipseste Iordache si Nicolicea si puteti dormi linistit! Mare dezamagire! V-a luat-o Simion inainte… ce rusine!

Dude! am citit primele 100 de comentarii din 4000! nici macar unul nu e pozitiv! ce ti-ai luat-ooooo….. mama mama!!!!! Nici ariel nu te mai spala!

Sunteti doar un mare ipocrit, herr president. Cine sa va mai creada? Ati lins unde ati scuipat si ati scuipat unde ati lins. Sa va fie rusine!

Dumneavoastra dati lectii despre ”neacordarea increderii si a votului unor politicieni corupti” dupa ce tocmai ati readus PSD la guvernare? Nu mai aveti caderea sa dati lectii despre mai nimic. Poate doar despre sfaturi de calatorie.

Hei, baietii care i concepeti si publicati postarile acestea, va rog sa ii dati print de pe toate comentariile ca sa vada care i atmosfera de Craciun. Poate inchide si pagina pentru ca e inutila. Mitoman

Nice try echipa de PR! N-as vrea sa fiu in locul vostru, sa trebuiasca sa compun un mesaj anticoruptie de #ziuainternationalaanticoruptie la cateva zile dupa ce sefu a girat un Guvern care pute a coruptie

Este rusinos sa vedem un astfel de comunicat de la omul care a fortat o coalitie cu partidul care a intretinut coruptia la nivel inalt timp de 30 de ani, in loc sa se duca, sa-si ia partidul de unde provine de gulerul de la camasa si sa-l „zgaltaie” putin. Aveti putina decenta… Macar fata de noi, cei care v-am votat de 2 ori ca sa vedem altceva si defapt ne-am ales cu aceeasi mizerie.

Si tu esti sef peste coruptie, nea Iohane! Mai lasa-ne cu postarile pe facebook, ca nu ai facut nimic sa schimbi situatia. Ai plantat 3 puieti in paduri fictive si mai ai si tupeul sa mai vorbesti. Nu mai zic de camarila Pnl pe care o conduci, acum si cu psd, ca sa ne fie si mai bine.

Asta este motivul pentru care i-ati adus din nou la guvernare pe cei corupti? Pacat, domnule presedinte. Aveam mare incredere in dvs. V-am votat de doua ori, am votat PNL timp de 30 de ani, iar la final, cineva a urinat pe votul meu, aducand din nou PSD-ul la guvernare


Distribuie articolul