Antena 3 și RTV pregătesc referendumul pentru demiterea lui Nicușor Dan și a lui Clotilde Armand. Cei doi sunt acuzați că „infectează intenționat populația”

Antena 3 și RTV pregătesc referendumul pentru demiterea lui Nicușor Dan și a lui Clotilde Armand. Cei doi sunt acuzați că „infectează intenționat populația”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Antena 3 și RTV pregătesc referendumul pentru demiterea lui Nicușor Dan și a lui Clotilde Armand. Cei doi sunt acuzați că „infectează intenționat populația”

( Redacţia – Ziaristii.ro ) Odată cu mobilizarea forțelor pentru demiterea incomozilor Nicușor Dan și Clotilde Armand, televiziunile Antena 3 și România TV au declanșat bombardamentul mediatic de pregătire. Luni seara, de la aceeași oră – 21.00 –, cele două posturi TV controlate de Dan Voiculescu și Sebi Ghiță au lansat un atac simultan, susținând […]

( Redacţia – Ziaristii.ro )

Odată cu mobilizarea forțelor pentru demiterea incomozilor Nicușor Dan și Clotilde Armand, televiziunile Antena 3 și România TV au declanșat bombardamentul mediatic de pregătire. Luni seara, de la aceeași oră – 21.00 –, cele două posturi TV controlate de Dan Voiculescu și Sebi Ghiță au lansat un atac simultan, susținând că în București ar fi nenorocire, iar populația “s-a săturat”.

Atacul derulat la emisiunile lui Mihai Gâdea (“Sinteza zilei”, Antena 3) și Victor Ciutacu (România TV) a venit la doar câteva ore după ce partidul lui Dan Voiculescu, PPU-SL, a anunțat că începe să strângă semnături pentru un referendum de demitere a lui Nicușor Dan și Clotilde Armand de la Primăria Capitalei și, respectiv, Primăria Sectorului 1.

Cei doi au fost linșați mediatic de cele două posturi TV zi de zi, încă de la câștigarea alegerilor, dar acum tirul s-a reglat și concentrat pe tema aleasă în culise, aceea a “dezastrului” din București.

Gâdea a afirmat, conform Aktual24.ro, că “Bucureștiul a ajuns un loc de care îți este rușine sau teamă. E plin de țânțari, de căpușe, de șobolani. S-au închis WC-urile din București, eu așa ceva nu am auzit în viața mea. Locuitorii din Sectorul 1 nu o mai vor pe Clotilde Armand, mai mult de 60% s-au săturat”. Cine a furnizat acest sondaj de opinie, nu se știe, pentru că Gâdea nu a divulgat sursa (dacă există vreuna).

La Sectorul 1, este imposibil să nu se observe coincidența între declanșarea campaniei pentru demiterea Clotildei Armand și refuzul Romprest de a mai ridica gunoaiele. Contractul făcut în 2008 de primarul Andrei Chiliman cu Romprest nu prevede sancțiuni pentru această companie dacă nu mai ridică gunoiul și nici nu permite rezilierea contractului decât dacă firma dă faliment! Conform devizului înaintat la începutul anului de Romprest către primărie, instituția ar trebui să plătească în 2021 o treime din buget doar pe ridicarea gunoaielor!

În exact același timp, la România TV își derula atacurile Victor Ciutacu. Postul de televiziune al lui Sebi Ghiță a pus accent pe faptul că primărița n-ar fi româncă și că ar urmări să infecteze intenționat populația!


Distribuie articolul