Anul de gratie 2021, anul renasterii legii in Romania

Anul de gratie 2021, anul renasterii legii in Romania
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Anul de gratie 2021, anul renasterii legii in Romania

Anul 2021 va fi anul unei confruntari acerbe, de al caror rezultat va depinde soarta Romaniei. Nici pe departe nu este vorba de incaierari politice, nici de rivalitati doctrinare sau partinice. Nu se vor produce reglari de conturi, nu vor fi admise abuzuri administrative care sa genereze tensiuni sau revolte sociale. Anul 2021 va fi […]

Anul 2021 va fi anul unei confruntari acerbe, de al caror rezultat va depinde soarta Romaniei. Nici pe departe nu este vorba de incaierari politice, nici de rivalitati doctrinare sau partinice. Nu se vor produce reglari de conturi, nu vor fi admise abuzuri administrative care sa genereze tensiuni sau revolte sociale.

Anul 2021 va fi un an in care in Romania  va trebui sa triumfe legea si in care Romania trebuie sa devina un stat de drept. Or, anume aplicarea legii, reabilitarea legii si a institutiilor care sunt obligate sa vegheze respectarea legii, reformarea acestor institutii si curatarea lor de mizeria de anchetatori, judecatori si procurori corupti, antrenarea legala, profesionista si eficienta a acestor institutii purificate in savarsirea actului justitiei va fi acel razboi, acea confruntare, acea batalie crunta pe care va trebui sa o declanseze guvernarea Aliantei PNL – USR PLUS – UDMR. Sa o declanseze si sa o castige, daca nu cumva se doreste aruncata la groapa reformelor compromise.

Aceasta va fi linia frontului in anul 2021,  linia dintre lege si faradelege, dintre triumful legii si tentativele faradelegii de a compromite forta singurului instrument civilizat de a face dreptate. Pe aceasta linie de demarcare, ce desparte cei 31 de ani, de mafiotizare psd-ista a Romaniei  de viitorii patru ani in care Romania  trebuie sa devina un stat de drept cu adevarat, se vor alinia fata in fata cele doua forte devenite deja antagoniste din toate punctele de vedere.

Romanii vor sa se faca dreptate. Ei vor sa stie cine i-a furat, cine i-a umilit, cine a incercat in acesti 31 de ani, de dezmat sa-i transforme in gonasii care aduna mistreti in fata pustii familiei psd-iste. Pentru ca cel care crede ca romanii au votat asa, pur si simplu, pentru psd-isti si la fel de simplu pentru pnl-isti sau usr-isti greseste amarnic. Romanii au votat impotriva faradelegii pe care psd-istii au ridicat-o la rang de slogan electoral in alegeri.

Destui romani au intuit acest lucru si au votat pentru cei care au promis ca vor reabilita statul de drept si care vor apara cu adevarat Romania. Romanii vor sta linistiti si vor urmari cu ingaduinta cum ce constituie si se consolideaza guvernarea cea noua la nivel central. Oamenii vor numara in pace cele o suta de zile si, daca ii intrebi ce si-ar dori sa se intample dupa aceasta, majoritatea dintre ei sunt de parere ca a venit timpul sa se faca dreptate.

…Si vor crapa in 2021 imperii financiare, monopoluri imobiliare, privatizari ilegale. Sunt convins ca anul acesta vom fi martorii unor ridicari de imunitate a unor parlamentari , dar si ai unor tentative ale lumii criminale de a lupta pana la sange pentru a scapa de puscarie. Vom fi martorii unei lupte dure a legii impotriva faradelegii. Ori, a treia cale nu exista. A treia cale este ratarea Romaniei  ca stat si revenirea dinozaurilor raniti care au deja experienta maltratarilor si a faradelegilor.


Distribuie articolul