Armand acuză mai multe televiziuni de fake news: Nu îmi dau demisia, nu plec!

Armand acuză mai multe televiziuni de fake news: Nu îmi dau demisia, nu plec!
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Armand acuză mai multe televiziuni de fake news: Nu îmi dau demisia, nu plec!

( Loredana Diacu – TheEpochTimes ) Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, acuză mai multe televiziuni că răspândesc ştiri false când transmit că, în urma renumărării voturilor, ea a pierdut alegerile în favoarea lui Dan Tudorache. Potrivit edilului, televiziunile care transmit ştiri false au primit bani de la PSD. De asemenea, Clotilde Armand ţine să-i transmită […]

( Loredana Diacu – TheEpochTimes )

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, acuză mai multe televiziuni că răspândesc ştiri false când transmit că, în urma renumărării voturilor, ea a pierdut alegerile în favoarea lui Dan Tudorache.

Potrivit edilului, televiziunile care transmit ştiri false au primit bani de la PSD.

De asemenea, Clotilde Armand ţine să-i transmită şi lui Marcel Ciolacu, care îi cere demisia, că nu va pleca din funcţie.

Redăm postarea făcută de Clotilde Armand pe Facebook:

„E oficial…dar pe surse! La A3, RTV şi restul publicaţiilor abonate până acum la banii locuitorilor din Sectorul 1 se spune că am pierdut alegerile. Sunt ştiri false. Este a 4 oară în ultimele 6 luni când aflăm că hoţul strigă hoţii şi se jură că nu fură. Dl. Ciolacu declară că îmi dau demisia iar restul pesediştilor vor fi fericiţi pentru că vor putea jefui în continuare comunitatea din Sectorul 1. Ghinion. Nu plec nicăieri iar rezultatul alegerilor a fost validat de 4 instanţe judecătoreşti. Nimeni şi nimic nu mai poate să răstoarne rezultatul alegerilor. Nici măcar secţia creată de Dragnea.

Aţi minţit poporul cu televizorul, dle. Ciolacu. De cele 473 de procese verbale găsite flagrant asupra unui membru PSD deasupra sediului Biroului Electoral de Sector 1 în Direcţia de Mediu a primăriei pare că au uitat pesediştii. Şi de ancheta de la Secţia 4 de poliţie sau de imunitatea fostului primar obţinută cu un post de parlamentar.

Oameni buni, nu-i credeţi. Lăsaţi-i să urle de disperare pentru că au pierdut privilegiile şi le-am distrus reţeaua de făcut bani necinstiţi.

Cu cât urlă mai tare cu atât înseamnă că facem ceea ce trebuie. Am început să arăt românilor dimensiunea jafului pesedist din Sectorul 1 şi nu mă voi opri până când toţi cei responsabili vor plăti în faţa Justiţiei pentru fărădelegea lor. Continuăm.

PS: Bani (dintr-un singur contract) de la locuitorii sectorului oferiţi de fostul primar pentru ştirile false de acum:

– B1 TV: 100.050 de euro;

– Antena 3: 70000 de euro;

– România TV: 69.000 de euro;

– Luju.ro: 50.000 de euro;

– Luis Lazarus Live: 30.000 de euro”.

Postarea primarului Sectorului 1 vine în condiţiile în care România TV a transmis, citând surse, că „procurorii au terminat de numărat voturile la alegerile locale şi au constatat faptul că procesul de vot a fost fraudat, Clotilde Armand având mai puţine voturi decât contracandidatul său.”


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta