Aroganta PSD-ista. Caciu de la Finante vrea sa-i dea lucrare de control lui Nicusor Dan. Anunta ca nu-i da bani decat daca va fi multumit de raspunsurile primite

Aroganta PSD-ista. Caciu de la Finante vrea sa-i dea lucrare de control lui Nicusor Dan. Anunta ca nu-i da bani decat daca va fi multumit de raspunsurile primite
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Aroganta PSD-ista. Caciu de la Finante vrea sa-i dea lucrare de control lui Nicusor Dan. Anunta ca nu-i da bani decat daca va fi multumit de raspunsurile primite

( AK-24 – politica ) Adrian Caciu i-a replicat primarului general al Capitalei Nicusor Dan care a precizat ca ar dori o intalnire cu ministrul de Finante pentru a prezentat situatia financiara a PMB, ca ar fi preferat sa fie sunat direct de edil si nu ca acesta sa opteze sa isi faca marketing. „Sunteti […]

( AK-24 – politica )

Adrian Caciu i-a replicat primarului general al Capitalei Nicusor Dan care a precizat ca ar dori o intalnire cu ministrul de Finante pentru a prezentat situatia financiara a PMB, ca ar fi preferat sa fie sunat direct de edil si nu ca acesta sa opteze sa isi faca marketing.

„Sunteti doar la un telefon distanta pentru a stabili o intalnire. Discutia va fi nu numai despre contabilitate si bugetul anului viitor, ci mai ales despre modul in care finantarea se transforma in servicii publice concrete si de calitate pentru bucuresteni. Multumesc!

P.S.: As fi preferat sa ma sunati, dumneavoastra ati preferat marketingul. Este ok”, a fost comentariul lui Adrian Caciu la postarea de duminica pe pagina de Facebook a lui Nicusor Dan.

Nicusor Dan a anuntat ca, dupa intrevederea pe care a avut-o sambata cu premierul Nicolae Ciuca, la care au discutat despre situatia privind subventia la caldura, ca doreste sa aiba in perioada urmatoare o intrevedere si cu ministrul de Finante Adrian Caciu pentru a ii prezenta situatia financiara a Primariei Capitalei, deoarece ministrul nu se poate baza pe informatiile primite de la Gabriela Firea care isi minte colegii din PSD, nu doar pe bucuresteni.

Edilul general al Capitalei a afirmat ca Primaria nu a cerut bani de la Guvern pentru acest an si a mentionat ca va exista o mare dificultate in ianuarie 2022 deoarece la sfarsitul acestui an deoarece municipalitatea nu o sa mai aiba niciun ban in cont. Nicusor Dan a avut, sambata, o intalnire cu premierul Nicolae Ciuca.

Ministrul de Finante Adrian Caciu a precizat, vineri, ca trebuie sa existe o discutie foarte serioasa cu primarul general Nicusor Dan despre sumele care vor fi alocate catre PMB pentru subventia la caldura. El a adaugat ca Primaria Capitalei are bani, iar un primar gospodar putea muta aceste fonduri in acest scop. „Eu as vrea ca saptamana viitoare, poate pe 10 decembrie sau de pe 10 decembrie incolo sa inchidem aceasta situatie”, a mai spus ministrul.


Distribuie articolul