Astroloaga Minerva angajata la BNR, reacții dure: „Ne mai miram ca toate merg ca dracu în tara asta… cu asa specialiști’”

Astroloaga Minerva angajata la BNR, reacții dure: „Ne mai miram ca toate merg ca dracu în tara asta… cu asa specialiști’”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Astroloaga Minerva angajata la BNR, reacții dure: „Ne mai miram ca toate merg ca dracu în tara asta… cu asa specialiști’”

( Lavinia Popa – news – AK-24 ) Reactii dure pe retelele de socializare dupa ce „celebrul astrolog” Minerva a anuntat ca s-a angajat la Banca Nationala a Romania, la varsta de 64 de ani. Informatia ca Minerva lucreaza la BNR a fost confirmata pentru HotNews.ro de catre oficiali ai BNR, care au precizat ca […]

( Lavinia Popa – news – AK-24 )

Reactii dure pe retelele de socializare dupa ce „celebrul astrolog” Minerva a anuntat ca s-a angajat la Banca Nationala a Romania, la varsta de 64 de ani.

Informatia ca Minerva lucreaza la BNR a fost confirmata pentru HotNews.ro de catre oficiali ai BNR, care au precizat ca astrologul lucreaza la departamentul de mentenanta al Bancii Nationale.

„La ora actuala am o functie de executie, lucrez in Banca Nationala. Din pacate, n-o sa mai am dreptul sa ies pe sticla, dar asta nu inseamna nimic, pentru ca tot ma batea gandul sa-mi fac un podcast. Fac astrologie de la 14 ani”, a spus Minerva in podcastul lui Damian Draghici.

Minerva,al carei nume real este Gabriela Dima, s-a nascut in judetul Hunedoara si are varsta de 64 de ani. Potrivit presei tabloide, Minerva este absolventa de Drept, Actorie si Psihologie.

Pe retelele de socializare au aparut numeroase reactii de revolta.

Ruxandra Hurezean: „Cand credeam ca le-am vazut pe toate! In orice caz, ar trebui trimis un medic la BNR, ca e mai mult un azil de batrani”.

Magdalena Bistriceanu: „Cand altii ies la pensie, Minerva a fost angajata la Banca Nationala a Romaniei (BNR). Femeia, la cei 64 de ani ai sai, probabil a fost angajata sa-i faca astrograma lui Isarescu, ca la altceva nu cred ca se pricepe. Ne mai miram ca toate merg ca dracu in tara asta…cu asa ‘specialisti’”, a fost o alta reactie.

Corina Mosor: „Mai lipseste sa aduceti si pe Hara din America, sa-i dati si ei un post caldut la stat si m-am linistit. Cui i-a facut tante Minerva astrograma, de a prins asa pleasca in pragul pensionarii?? BNR a fost colacul de salvare si pentru Viorica, sa nu uitam!”.


Distribuie articolul