AUR-iștii lu’ Șoșoacă au vrut să-i oblige pe patronii unui „Ristorante” să-și ceară scuze pentru „înscenarea Rai Uno“!

AUR-iștii lu’ Șoșoacă au vrut să-i oblige pe patronii unui „Ristorante” să-și ceară scuze pentru „înscenarea Rai Uno“!
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • AUR-iștii lu’ Șoșoacă au vrut să-i oblige pe patronii unui „Ristorante” să-și ceară scuze pentru „înscenarea Rai Uno“!

( Redacţia – Ziaristii.ro ) Un caz de noaptea minții s-ar fi petrecut marți seara, după mitingul AUR din fața Parlamentului, când un grup de extremiști care mărșăluia spre Piața Universității, văzând un restaurant cu specific italienesc, a crezut că și patronii sunt italieni și a vrut să-i forțeze să-și ceară scuze pentru scandalul Șoșoacă-Rai […]

( Redacţia – Ziaristii.ro )

Un caz de noaptea minții s-ar fi petrecut marți seara, după mitingul AUR din fața Parlamentului, când un grup de extremiști care mărșăluia spre Piața Universității, văzând un restaurant cu specific italienesc, a crezut că și patronii sunt italieni și a vrut să-i forțeze să-și ceară scuze pentru scandalul Șoșoacă-Rai Uno. 

Martori oculari afirmă că în fruntea grupului s-ar fi aflat chiar senatoarea Diana Șoșoacă și că tocmai aceasta ar fi avut ideea de a-și „repera” onoarea șifonată de la „patronii italieni”. AUR-iștii erau convinși că, dacă restaurantul este cu specific italian, și patronii trebuie să fie obligatoriu italieni.

Jandarmii au intervenit însă și nu i-au lăsat pe protestatari să intre peste clienții din „Ristorante”.

Cea mai mare parte a celor câteva mii de protestatari strânși de AUR marți, 21 decembrie, să lupte cu Oculta Mondială și cu certificatul de vaccinare au fost aduși cu autobuzele, din diverse localități. Spre exemplu, bărbatul care a vandalizat mașini în parcarea Senatului era un lucrător vamal din Galați și în dimineața respectivă venise de la Constanța. Asupra sa s-au găsit o mască de gaze, un briceag, seringi și o stație de emisie-recepție.

Întâmplarea relatată de Laurențiu Dincă, membru și consilier USR

„Protestatarii au plecat de la Parlament spre Piaţa Universităţii. În fruntea unui grup, nimeni alta decât Diana Şoşoacă. Senator român, cum se tot prezintă. Şi merg ei, 20-30 câţi erau, conduşi de Şoşoacă, când dau de un restaurant cu specific italienesc. Eh, aici e aici.

Ce face doamna Şoşoacă? Opreşte protestatarii în faţa restaurantului şi clienţilor aflaţi acolo, cu pizza şi pastele în faţă, şi cere să primească scuze despre modul în care a fost tratată de jurnalista şi autorităţile italiene. Adică, ţipa la patroni să vină să îşi ceară, scuze, domne.

Mnoh… Când credeai că le-ai văzut pe toate. Bine, mulţi fani nu foarte inteligenţi (nah, trebuie spus), au aplaudat şi asta. Csf.“


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta