Bârladul va avea viceprimar de la USR!

Bârladul va avea viceprimar de la USR!

( Cezara MIRONICĂ – Vremea Noua ) S-AU DECIS… Consilierii locali ai PNL și USR-PLUS din cadrul Consiliului Local Municipal Bârlad, au luat o decizie, în ceea ce privește alegerea viceprimarului orașului. Din surse sigure am aflat că cele două partide, care sunt împreună și la guvernare, vor avea un candidat comun. Având în vedere […]

( Cezara MIRONICĂ – Vremea Noua )

S-AU DECIS… Consilierii locali ai PNL și USR-PLUS din cadrul Consiliului Local Municipal Bârlad, au luat o decizie, în ceea ce privește alegerea viceprimarului orașului. Din surse sigure am aflat că cele două partide, care sunt împreună și la guvernare, vor avea un candidat comun. Având în vedere că a fost întocmit proiectul de hotărâre pentru alegerea viceprimarului, se arată că s-a ajuns la un consens, iar candidatul comun va fi Ana Maria Vintilă, cea care a candidat la funcția de primar din partea USR-PLUS.

Urmează să vedem dacă cei 9 consilieri PNL vor vota așa cum s-a stabilit sau va mai fi vreunul dintre ei care va „rupe” rândul. Așa s-a întâmplat în mandatul trecut, când Bârladul a avut viceprimar PSD, prin „trădarea” fostului consilier local Cezar Toporaș, care și-a votat fina de cununie, pe Roxana Miron – Feraru, în detrimetrul PNL, care îl aveau candidat pe Iulian Bîca, acum senator.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta