Barna, despre moţiunea anunţată de Ciolacu: Vom auzi iarăşi discursuri sforăitoare dinspre PSD

Barna, despre moţiunea anunţată de Ciolacu: Vom auzi iarăşi discursuri sforăitoare dinspre PSD
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Barna, despre moţiunea anunţată de Ciolacu: Vom auzi iarăşi discursuri sforăitoare dinspre PSD

( Andrei Pricopie – TheEpochTimes ) Vicepremierul Dan Barna nu s-a arătat impresionat, miercuri, de moţiunea de cenzură anunţată în social-democraţi împotriva Guvernului PNL-USR-PLUS-UDMR. Reporter: Cum vedeţi moţiunea de cenzură anunţată astăzi de PSD? Va trece, nu va trece? Spuneaţi la începutul discursului că până în 2024 cu siguranţă veţi fi la guvernare. Barna: O […]

( Andrei Pricopie – TheEpochTimes )

Vicepremierul Dan Barna nu s-a arătat impresionat, miercuri, de moţiunea de cenzură anunţată în social-democraţi împotriva Guvernului PNL-USR-PLUS-UDMR.

Reporter: Cum vedeţi moţiunea de cenzură anunţată astăzi de PSD? Va trece, nu va trece? Spuneaţi la începutul discursului că până în 2024 cu siguranţă veţi fi la guvernare.

Barna: O văd ca un exerciţiu de, cum să spun, folosit instrumentele parlamentare de către opoziţie. Vom auzi iarăşi discursuri sforăitoare dinspre PSD, nu vor obţine voturile. Coaliţia e stabilă, nu am nicio îngrijorare.

Reamintim că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat de la tribuna Parlamentului, după dezbaterea pe Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, că social-democraţii au luat decizia de a depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului. Demersul va avea loc pe data de 14 iunie.

„Domnule preşedinte de şedinţă (Ludovic Orban), astăzi nu a fost prezentat în plenul Parlamentului Planul de Redresare şi Dezvoltare al României: tot ce ştim despre PNRR este că nu vizează dezvoltarea României, ci un plan de austeritate. Pentru toţi românii, răspunsul PSD nu poate fi decât unul singur – pe 14 iunie depunem moţiune de cenzură având ca obiect principal eşecul Guvernului în privinţa PNRR. Vă mulţumesc!”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Premierul Florin Cîţu a prezentat Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă în plenul reunit al Parlamentului României, plan ce ar urma să fie depus până la finalul lunii mai la Bruxelles. Şedinţa a fost una cu scandal, după cum era de aşteptat. A plouat cu acuzaţii la adresa Guvernului din partea celor de la PSD şi de la AUR. Detalii aici.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta