Barna: Mă îndoiesc că Ciolacu speră că vreun parlamentar USR-PLUS ar sprijini gluma de moţiune de cenzură

Barna: Mă îndoiesc că Ciolacu speră că vreun parlamentar USR-PLUS ar sprijini gluma de moţiune de cenzură
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Barna: Mă îndoiesc că Ciolacu speră că vreun parlamentar USR-PLUS ar sprijini gluma de moţiune de cenzură

( TheEpochTimes ) Copreşedintele USR-PLUS Dan Barna a declarat, vineri, că se îndoieşte că liderul PSD, Marcel Ciolacu, şi-ar face speranţe că vreun parlamentar USR-PLUS ar sprijini moţiunea de cenzură anunţată de social-democraţi. „E o glumă. Nu am fost contactat şi mă îndoiesc că domnul Ciolacu îşi face vreo speranţă, alta decât în glumă, că […]

( TheEpochTimes )

Copreşedintele USR-PLUS Dan Barna a declarat, vineri, că se îndoieşte că liderul PSD, Marcel Ciolacu, şi-ar face speranţe că vreun parlamentar USR-PLUS ar sprijini moţiunea de cenzură anunţată de social-democraţi.

„E o glumă. Nu am fost contactat şi mă îndoiesc că domnul Ciolacu îşi face vreo speranţă, alta decât în glumă, că vreun parlamentar USR-PLUS ar sprijini gluma de moţiune de cenzură pe care a anunţat-o”, a afirmat Dan Barna, citat de Agerpres.

Declaraţiile vicepremierului vin ca reacţie la afirmaţiile lui Marcel Ciolacu potrivit cărora, pentru succesul moţiunii de cenzură, ar exista deja negocieri inclusiv cu parlamentari „angrenaţi în arcul guvernamental”.

Privitor la faptul că social-democraţii ar fi pregătiţi să preia guvernarea în cazul unor alegeri anticipate, Barna susţine că acesta este rolul PSD-ului „să rămână în opoziţie permanent pregătit, eu sunt de acord cu această linie”.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta