Black Lives Matter vs Șefii de Poliție de culoare

Black Lives Matter vs Șefii de Poliție de culoare

Rasismul sistemic nu prea reușește să elimine bărbații și femeile de culoare din rândul forțelor de ordine, dar Black Lives Matter (BLM) pare să fie bun la a face asta. Șefii de Poliție din Dallas, Seattle și Rochester, NY, – toți de culoare, doi dintre ei femei – au demisionat după problemele cu revoltele BLM, […]

Rasismul sistemic nu prea reușește să elimine bărbații și femeile de culoare din rândul forțelor de ordine, dar Black Lives Matter (BLM) pare să fie bun la a face asta.

Șefii de Poliție din Dallas, Seattle și Rochester, NY, – toți de culoare, doi dintre ei femei – au demisionat după problemele cu revoltele BLM, analizează Kevin Downey Jr. pentru PJMedia.

Șefii de Poliție din Portland, Louisville, Ky și Atlanta (toți albi) și-au dat și ei demisia, iar „sistemul rasist“ i-a înlocuit cu superiori de culoare, noul șef de poliție din Louisville fiind și femeie. Sistemul bigot, al albilor intoleranți, înlocuiește șefii de poliție de culoare cu aceeași repeziciune cu care mulțimile trezite BLM îi poate da jos.

Cinci din cele mai mari 6 orașe americane au șefi sau comisari de poliție de culoare. Acest lucru nu dă bine pentru oamenii care își câștigă existența vânzând mitul rasismului sistemic, în special în cadrul forțelor de ordine. Cum pot polițiștii „să vâneze bărbați de culoare“ când au în fruntea lor pe cineva de culoare?

Poate că de fapt BLM este cea care vânează șefi de poliție de culoare? Laura Logan, de la Fox News, consideră că mișcării BLM îi place să asiste la izgonirea șefilor de poliție de culoare.

„Toți acești oameni (șefii de poliție de culoare), împiedică narațiunea“, i-a explicat ea anul trecut Laurei Ingraham.

„Narațiunea este că poliția per ansamblu este rasistă și trebuie abolită, așa că a avea un șef de poliție de culoare, și femeie pe deasupra, nu potrivește cu propaganda, o transformă într-o bătaie de joc. Șefii de poliție de culoare sunt un simbol puternic al progreselor înregistrate în această țară, prin urmare aceștia sunt cei care trebuie să dispară. Ei trebuie vizați.“

Legenda baschetului, Charles Barkley, crede și el, de asemenea, că oamenii de culoare, nu cei albi, fac rău celor de culoare.

„Noi, ca persoane de culoare, nu vom avea niciodată succes, nu din cauza voastră, a albilor, ci din cauza altor indivizi de culoare. Când faci parte din populația de culoare, ai de-a face cu atâtea probleme apărute în viața ta din cauza altor persoane de culoare“, a spus Barkley în 2014.

„Din anumite motive, suntem învățați să gândim că dacă nu ești un tâlhar sau un idiot, nu ești suficient de „negru“. Dacă mergi la școală, iei note bune, vorbești inteligent și nu încalci legea, nu ești o persoană de culoare așa cum trebuie. Este un secret murdar și întunecat al comunității de culoare“, a adăugat el.

Învățați de la cei sus-puși

Este greu să nu fi convins că rasismul sistemic există, atunci când propriul nostru președinte, Joe Biden, vorbește despre asta ori de câte ori stăpânii lui îl lasă să iasă din țarcul său. În ciuda condamnării triple primite de Derek Chauvin, Biden a arborat din nou drapelul de luptă pentru a vorbi despre „rasismul sistemic“, care a dus la moartea lui George Floyd.

Nu contează că șeful poliției din Minneapolis este e persoană de culoare. Ai grijă, căpitane Medaria Arrondondo, îți vor și ție capul.

Cea mai tare fază în denunțarea rasismului sistemic pe care o face Biden este faptul că el a inventat practic rasismul sistemic. YouTube e plin de videoclipuri cu Biden enunțând prostii rasiste, inclusiv citatul său infam „Nu vreau ca copiii mei să crească într-o junglă rasistă“.

Poate că Joe care pipăie femei ar fi trebuit să fie mai puțin îngrijorat de culoarea colegilor de școală ai copiilor săi și mai preocupat în a-l ține pe fiul său departe de droguri și prostituatele dependente.

Denunțarea rasismului sistemic de către Biden este ca și cum ai spune „Rasismul este rău“, după ce ai elogiat un membru al clanului KKK (aceasta este o mențiune a Senatorului Robert Byrd).

Pamela A. Smith este în prezent șefa U.S. Parks Police, cea mai veche ramură federală a forțelor de ordine. Yogananda Pittman ocupă actualmente poziția de șef interimar al Poliției Capitoliului SUA. Ambele sunt femei de culoare, care au reușit cumva să ajungă în vârful organizațiilor lor. Pentru o țară plină de rasiști, se pare că nu ne prea pricepem să fim rasiști.

Traducere și adaptare
Tribuna.US


Distribuie articolul