Bulă de la PSD chiar are tupeu! Ciolacu către Iohannis: „Ați mers prea departe cu tupeul! Gașcă de hoți și incompetenți!”

Bulă de la PSD chiar are tupeu! Ciolacu către Iohannis: „Ați mers prea departe cu tupeul! Gașcă de hoți și incompetenți!”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Bulă de la PSD chiar are tupeu! Ciolacu către Iohannis: „Ați mers prea departe cu tupeul! Gașcă de hoți și incompetenți!”

(Ziariatii.ro  Robert Mateescu) miercuri, 7 octombrie 2020 Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat din nou caraghios, stupid, necredibil, după conferința de presă a președintelui României, Klaus Iohannis. Dincolo de cuvintele grele, care sună a înjurături de bodegă („gașca sa de hoți și incompetenți”, „tupeul”, „dorința bolnavă”, „groaznic de grețos”), Ciolacu face afirmații de care râd […]

(Ziariatii.ro  Robert Mateescu)

miercuri, 7 octombrie 2020

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat din nou caraghios, stupid, necredibil, după conferința de presă a președintelui României, Klaus Iohannis.

Dincolo de cuvintele grele, care sună a înjurături de bodegă („gașca sa de hoți și incompetenți”, „tupeul”, „dorința bolnavă”, „groaznic de grețos”), Ciolacu face afirmații de care râd și curțile de pe marginea șanțului. Exemplu: „Voi sunteți singurii responsabili pentru fiecare dintre miile de persoane infectate în fiecare zi!„.

Postarea stupidă a lui Marcelică Ciolacu

„Responsabilitatea pentru situația în care se află astăzi România aparține în integralitate Guvernului condus de Iohannis! Oricât de mult balet ar face președintele în fiecare miercuri, în încercarea disperată de a-i spăla pe Orban și gașca sa de hoți și incompetenți.

Să ai TOATĂ puterea, dar să dai vina pe români pentru că Guvernul TĂU a scăpat total de sub control pandemia este groaznic de grețos! Este prea mult!

Ați mers prea departe cu tupeul! Voi sunteți singurii responsabili pentru fiecare dintre miile de persoane infectate în fiecare zi! Voi și dorința bolnavă de a păstra cu orice preț puterea!”


Distribuie articolul