Buzatu afectat de starea managerului SJU Vaslui, Ana Rinder, desi nu crede în Covid

Buzatu afectat de starea managerului SJU Vaslui, Ana Rinder, desi nu crede în Covid
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Buzatu afectat de starea managerului SJU Vaslui, Ana Rinder, desi nu crede în Covid

GRAV… Dupã ce a propagat în spatiul public mai multe mesaje referitoare la inutilitatea purtãrii mãstilor de protectie, presedintele Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu, a pãrut ieri extrem de afectat de cele întâmplate sefei de la SJU Vaslui.  Lacrimi inutile si regrete prea târzii. Poate dacã lua în serios virusul atunci când oameni apropiati lui […]

GRAV… Dupã ce a propagat în spatiul public mai multe mesaje referitoare la inutilitatea purtãrii mãstilor de protectie, presedintele Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu, a pãrut ieri extrem de afectat de cele întâmplate sefei de la SJU Vaslui.

 Lacrimi inutile si regrete prea târzii. Poate dacã lua în serios virusul atunci când oameni apropiati lui picau rãpusi de COVID-19 si nu mai îndemna la nesupunere fatã de minimele mãsuri de protectie, nu se mai ajungea aici. Poate dacã investea banii publici ai judetului în spitalele din judet si nu în cele din Republica Moldova, vasluienii s-ar fi adresat cu mai multã încredere unitãtii sanitare din Bârlad si nu ar fi stat în case pânã în ultimul ceas.

 Vasluiul riscã sã devinã noua Suceava a României si asta din cauza iresponsabilitãtii celor din fruntea judetului, care pe perioada pandemiei au transmis populatiei mesaje total nepotrivite. Managera Spitalului Judetean de Urgentã (SJU) Vaslui, Ana Rinder, a fost transferatã, marti, cu un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne, la Institutul National de Boli Infectioase „Prof. Dr. Matei Bals” din Bucuresti, confirmatã pozitiv cu COVID-19. ( Stire preluata din ziarul Vremea Noua de Vaslui )


Distribuie articolul