Cand imunitatea parlamentara, bate imunitatea medicala !!!

Cand imunitatea parlamentara, bate imunitatea medicala !!!
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Cand imunitatea parlamentara, bate imunitatea medicala !!!

Se vede de la o posta ca la noi, pe meleagurile mioritice, imunitatea medicala este invinsa net de imunitatea parlamentara. Altfel nu se poate explica invazia de medici care doresc  un post de parlamentar de pe listele PSD. Probabil nu ati uitat vorbele “intelepte” ale domnului doctor Cercel care ne comunica la inceputurile pandemiei ca […]

Se vede de la o posta ca la noi, pe meleagurile mioritice, imunitatea medicala este invinsa net de imunitatea parlamentara. Altfel nu se poate explica invazia de medici care doresc  un post de parlamentar de pe listele PSD. Probabil nu ati uitat vorbele “intelepte” ale domnului doctor Cercel care ne comunica la inceputurile pandemiei ca aceasta “ este numai un punctisor pe harta Chinei. Riscul ca virusul sa ajunga in Romania este substantial redus”.

In aceste zile asistam la incercarea domnului Cercel si a domnului Rafila de a intra in Parlament, prin blatul facut cu PSD. Se vede ca “punctisorul” are sansa sa ajunga in Parlament pe post de senator, iar domnul  Rafila deputat.

Deasemeni pe lista PSD mai apare domnul avocat cu nume de “condiment” Pipera, care daca ajunge in Parlament va fi un fel de Iordache mai subtil si mai rafinat. La Calarasi mai apare si vajnicul sindicalist “guraliv” Dumitru Coarna. Si lista poate continua.

Vom vedea la Vaslui ce “luptatori” plini de vitalitate va trimite domn’ Buzatu!!!


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta