Când presa se transformă în goarnă de partid, întreaga democrație are de suferit.

Când presa se transformă în goarnă de partid, întreaga democrație are de suferit.
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Când presa se transformă în goarnă de partid, întreaga democrație are de suferit.

( Mihai Botez – Deputat USR Vaslui – Presedinte Filiala Judeteana USR Vaslui) Marile partide cheltuie milioane de euro pe presă, mai mult pentru promovare decât mari companii. Însă spre deosebire de acele companii, ei nu produs nimic bun pentru România. Investigația Libertatea (https://bit.ly/3zYn2Oe) ne arată, aș zice, o mică parte din banii care seduc […]

( Mihai Botez – Deputat USR Vaslui – Presedinte Filiala Judeteana USR Vaslui)

Marile partide cheltuie milioane de euro pe presă, mai mult pentru promovare decât mari companii. Însă spre deosebire de acele companii, ei nu produs nimic bun pentru România.

Investigația Libertatea (https://bit.ly/3zYn2Oe) ne arată, aș zice, o mică parte din banii care seduc pe propagandă de la USL.

Chiar și acum când USR nu mai este la guvernare, goarnele de partid tot pe noi aruncă vina pentru diversele crize, deși aceștia au venit la guvernare ca să le rezolve, însă stau cu mâinile în sân, în lipsă de soluții.

Însă banii nu vor putea ascunde mereu lipsa de soluții. Timpul trece, iar oamenii văd că chiar și ce a fost început bun în 2021, este aruncat la gunoi pentru a face loc pentru mai multe pile, rude și relații.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta