Caraitul “pigmeilor” politici.

Caraitul  “pigmeilor” politici.

  “ In gusturile omului nu te poti…..”, in primul rand ale, ziaristilor si analistilor pomanagii,  asa zisi liberi si independenti care ciugulesc din palmele unor partide si partidute care ele insele umbla cu coliva in piept. Acestia aciuiti pe la Antena 3 sau RTV, ca la comanda, in cor solidar, repeata ca niste papagali, ca […]

  “ In gusturile omului nu te poti…..”, in primul rand ale, ziaristilor si analistilor pomanagii,  asa zisi liberi si independenti care ciugulesc din palmele unor partide si partidute care ele insele umbla cu coliva in piept. Acestia aciuiti pe la Antena 3 sau RTV, ca la comanda, in cor solidar, repeata ca niste papagali, ca USR-PLUS fie nu vor trece pragul electoral, fie vor obtine un scor rusinos de 7-8%, perspectiva de a face un scor din doua cifre revenind PNL, PSD, PMP eventual PRORomania.

Mai este timp pana pe 6 decembrie, socoteala de acasa ar putea sa nu coincide cu cea de la piata si cei inmormantati inainte de vreme sa manance coliva unor partide “cu sanse”. Oricum surprize pot avea loc, din aceasta cauza comertul cu vandutul pielei de urs din padure s-a dovedit ca nu este profitabil.

De ce afirm acestea? Voi explica ca sa inteleaga si cei cu mintea mai odihnita decat a noastra, vorba candidatei PMP de la Constanta, Elena Basescu.  Acei care nu cred ii rog frumos sa nu se grabeasca, sa mai astepte oleaca si se vor convinge, pana pe 6 decembrie mai este putin. Personal ma intereseaza viitoarea configuratie a Parlamentului Romaniei si mai putin soarta lui Tomac, Basescu, Tariceanu, Ponta si alti pigmei politici. Un viitor Parlament reprezentat doar de PNL, PSD, UDMR, PMP, PRORomania si minoritati, fara USR-PLUS, partid, care exprima interesele electoratului educat dar tacut, este visul de aur al “dinozaurilor” politici din Romania.

Cred ca daca este sa vorbim de adevaratele interese nationale ale Romaniei, problema trebuie pusa astfel, dreapta romaneasca, asa cum este ea, trebuie sa fie reprezentata masiv in viitorul Parlament, asigurand guvernarea pe urmatorii 4 ani. Riscul “coliva Romaniei” trebuie luat in serios si explicat fiecarui roman.

…..Daca nu va fi, nu “coliva USR-PLUS” ne asteapta, ci “coliva Romaniei”.


Distribuie articolul