Cătălin Drulă, despre reproșurile lui Grindeanu: ”Se războiește de fapt cu domnul Bode, că el a stabilit termenele/ Face confuzii majore, vorbește despre 30 de luni, apoi despre 42 de luni ca și cum ar fi altele, în continuarea celor 30”

Cătălin Drulă, despre reproșurile lui Grindeanu: ”Se războiește de fapt cu domnul Bode, că el a stabilit termenele/ Face confuzii majore, vorbește despre 30 de luni, apoi despre 42 de luni ca și cum ar fi altele, în continuarea celor 30”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Cătălin Drulă, despre reproșurile lui Grindeanu: ”Se războiește de fapt cu domnul Bode, că el a stabilit termenele/ Face confuzii majore, vorbește despre 30 de luni, apoi despre 42 de luni ca și cum ar fi altele, în continuarea celor 30”

( Andreea Pavel – G4Media.ro ) Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă (USR), a declarat, marți seară, la B1TV, că reproșurile pe care i le aduce actualul ministru Sorin Grindeanu (PSD) i le aduce, de fapt, ministrului interimar Lucian Bode (PNL), actual coleg în coaliția de guvernare. Drulă a mai spus că Grindeanu nu știe […]

( Andreea Pavel – G4Media.ro )

Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă (USR), a declarat, marți seară, la B1TV, că reproșurile pe care i le aduce actualul ministru Sorin Grindeanu (PSD) i le aduce, de fapt, ministrului interimar Lucian Bode (PNL), actual coleg în coaliția de guvernare.

Drulă a mai spus că Grindeanu nu știe că termenele din proiect se stabilesc în momentul licitației și că ”face confuzii majore” atunci când vorbește de 30 de luni proiecte și de alte 42 de luni de etapă, ca și cum ar fi diferite și nu le-ar include pe cele 30:

  • ”Domnul Grindeanu se războiește, de fapt, cu domnul Bode, care a stabilit termenele prin licitație, că atunci se stabilesc termenele. Termenele nu-mi aparțin. Cu toate astea face niște confuzii majore, vorbește despre 30 de luni, apoi despre 42 de luni ca și cum ar fi altele, în continuare (…) Dacă n-ar fi trist, ar fi amuzant că domnul Grindeanu nu știe că termenele dintr-un proiect se stabilesc în momentul licitației”.

Context

Cătălin Drulă, fostul ministru USR al Transporturilor, l-a criticat luni în premieră pe actualul deținător al portofoliului, Sorin Grindeanu (PSD). Drulă a caracterizat drept ”gafă” declarația lui Grideanu, potrivit căruia ar fi în lucru 80 km de autostradă, arătând că în acest moment sunt în lucru 293 kmde autostradă și drum expres.

Sorin Grindeanu a răspuns acuzațiilor fostului ministru USR, Cătălin Drulă, susținând că acesta a semnat un contract pentru completarea SF Ploiești- Brașov din care fiecare înțelege ce vrea și că a lăsat zero kilometri de autostradă deschiși în mandatul său.

  • „Domnul Drulă știe, doar se face ca nu știe și aude selectiv. Acesta este probabil motivul pentru care a semnat un contract pentru completarea SF Ploiești- Brașov în care: pe o pagină scrie negru pe alb 30 de luni pentru etapa I și 46 de luni pentru etapa a II (cu startul logic după finalizarea primei etape!); iar pe altă pagină scrie că sunt 46 de luni care includ etapa I + etapa a II-a! Vorbim de un contract din care fiecare înțelege ce vrea și despre care Cătălin Drulă se laudă că l-a urmărit cu atenție în perioada în care a fost ministru. L-a urmărit atât de atent încât nici el nu mai știe ce scrie în el! Sau știe prea bine?!”, a scris în replică Sorin Grindeanu pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta