Cazanciuc, avocatul penalului Marian Neacsu: „Prezenta lui in Guvern va fi un real castig, este un om de actiune”

Cazanciuc, avocatul penalului Marian Neacsu: „Prezenta lui in Guvern va fi un real castig, este un om de actiune”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Cazanciuc, avocatul penalului Marian Neacsu: „Prezenta lui in Guvern va fi un real castig, este un om de actiune”

( AK-24 – actualitate ) Senatorul PSD Robert Cazanciuc a declarat, joi, la emisiunea Talk News de la Profit TV, ca numirea lui Marian Neacsu in functia de secretar general al Guvernului va fi un real castig pentru Guvernul Romaniei, pentru ca aceste este ”un om de actiune, care stie sistemul public, care va avea […]

( AK-24 – actualitate )

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a declarat, joi, la emisiunea Talk News de la Profit TV, ca numirea lui Marian Neacsu in functia de secretar general al Guvernului va fi un real castig pentru Guvernul Romaniei, pentru ca aceste este ”un om de actiune, care stie sistemul public, care va avea un dialog bun cu premierul si cu intreaga echipa”. Cazanciuc a mai spus ca Neacsu a fost condamnat in baza unui text neconstitutional.

”Il cunosc pe domnul Neacsu, pentru ca a fost secretar general al PSD, si eu cred ca pentru Guvernul Romaniei a va fi un real castig, un om de actiune, care stie sistemul public, care va avea un dialog bun cu premierul si cu intreaga echipa din Guvern”, a spus Cazanciuc despre Marian Neacsu.

Senatorul PSD a mai aratat ca toata lumea din Parlament ar avea cuvinte de lauda la adresa lui Marian Neacsu, pentru ca, atunci cand era lider de grup, a reusit sa fie un liant intre grupurile politice.

Cazanciuc a mai explicat, despre condamnarea lui Marian Neacsu, ca ”a fost condamnat in baza unui text declarat neconstitutional ulterior, pentru ca, la vremea respectiva nu exista interdictie clara pentru parlamentar de a face anumite tipuri de angajari cum era in cazul functionarilor publici”.

”Ea a fost introdusa in mod expres in lege la doi ani de zile dupa ce domnul Neacsu a facut acea angajare”, a mai spus Cazanciuc, citat de news.ro.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, declara, miercuri, ca isi „asuma” propunerea ca Marian Neacsu sa fie sustinut de PSD pentru functia de secretar general al Guvernului, desi acesta a fost condamnat penal, Ciolacu explicand ca Neacsu nu are in cazier antecedente penale, pentru ca acea condamnare „e depasita juridic”.

Intrebat ce parere a avut premierul Nicolae Ciuca despre aceasta propunere, Ciolacu a raspuns ca „nu are nicio parere”.


Distribuie articolul