Ce a răspuns Orban când a fost întrebat despre o eventuală remaniere a lui Vlad Voiculescu

Ce a răspuns Orban când a fost întrebat despre o eventuală remaniere a lui Vlad Voiculescu
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Ce a răspuns Orban când a fost întrebat despre o eventuală remaniere a lui Vlad Voiculescu

( Andrei Pricopie – TheEpochTimes ) Preşedintele PNL Ludovic Orban a fost întrebat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, despre o posibilă demitere din funcţie a ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, în contextul scandalurilor din spaţiul public. „Activitatea fiecărui ministru este evaluată de premier şi premierul ia sau nu decizii. Orice ministru care nu îşi […]

( Andrei Pricopie – TheEpochTimes )

Preşedintele PNL Ludovic Orban a fost întrebat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, despre o posibilă demitere din funcţie a ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, în contextul scandalurilor din spaţiul public.

„Activitatea fiecărui ministru este evaluată de premier şi premierul ia sau nu decizii. Orice ministru care nu îşi face datoria şi care nu este implicat în atingerea obiectivelor din programul de guvernare, mai devreme sau mai târziu va pleca. Este firesc ca evaluarea activităţii să o facă premierul. Dacă premierul are vreo solicitare o discutăm”, a fost replica lui Orban, citat de Digi24.

Şeful PNL susţine că nu a existat până acum o discuţie în coaliţia de guvernare pe această temă.

Potrivit unor informaţii din interiorul PNL, liberalii vor schimbarea ministrului Sănătăţii din funcţie.

Premierul Florin Cîţu va evalua activitatea miniştrilor din Guvern după primele şase luni de guvernare. Până atunci, cel mai probabil, nu vor avea loc remanieri, susţin surse guvernamentale.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta