Ce absurditate traim zilele acestea. Radem, dar totusi nu radem.

Ce absurditate traim zilele acestea.  Radem, dar totusi nu radem.
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Ce absurditate traim zilele acestea. Radem, dar totusi nu radem.

Romania a fost invadata de tot felul de ideologii politice, dar din pacate nu exista un raspuns coerent la aceste aberatii, raspuns dat de catre politicieni responsabili. Nu este deloc clara pozitia si nici planul coalitiei de guvernare si nu exista o atitudine clara a politicienilor de la putere vis-a-vis de ascensiunea celor de la […]

Romania a fost invadata de tot felul de ideologii politice, dar din pacate nu exista un raspuns coerent la aceste aberatii, raspuns dat de catre politicieni responsabili. Nu este deloc clara pozitia si nici planul coalitiei de guvernare si nu exista o atitudine clara a politicienilor de la putere vis-a-vis de ascensiunea celor de la AUR. Personal simt un aer de nebuloasa finala a Romaniei pe care o stiu. Si nu cred ca este vorba de o mutatie a virusului care ne bantuie, ci de o mutatie spirituala a mentalului cand nimic nu mai seamana cu nimic. Din pacate asistam la momente in care gandirea s-a transformat in ideologie politica.

Ideologiile politice dominante astazi ascund de fapt o ambitie perversa de putere si in loc sa sa cautam ceva despre noi, ne deschidem din ce in ce mai mult catre ideologii politice din care cele mai periculoase sunt cele extremiste si populiste. Sper totusi ca dupa ce aceasta pandemie ne va parasi nimic nu va mai semana cu nimic si totul va fi bine.

Urmaream ultimul sondaj de opinie in care pe pozitia a treia a trecut acest partid AUR, devansand USR. Daca primele doua pozitii sunt ocupate de cei „doi mari”, nimic surprinzator, medalia de bronz a inceput sa fie aprig disputata. Personal inclin sa cred ca ascensiunea celor de la AUR este una de conjuctura, iar scorul lor in conditii normale se invarte in jurul a 5-6 %. Singurul fapt pozitiv reprezinta faptul ca USR se stabilizeaza la 14-15% cu toate tunurile indreptate impotriva lor. Asta inseamna ca in viitor vom avea sigur 3 partide parlamentare si anume PSD, PNL si USR.  Iar din aceassta ecuatie daca PNL-ul se va reforma si sunt sanse, viitoarea coalitie rezultata in 2024 va arata cam tot la fel si vom avea tot un PSD in opozitie.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta