Ce zice liderul deputaţilor USR-PLUS despre “micile necăjeli” dintre Cîţu şi miniştrii Alianţei

Ce zice liderul deputaţilor USR-PLUS despre “micile necăjeli” dintre Cîţu şi miniştrii Alianţei
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Ce zice liderul deputaţilor USR-PLUS despre “micile necăjeli” dintre Cîţu şi miniştrii Alianţei

( Andrei Popescu – TheEpochTimes ) Ionuţ Moşteanu, liderul deputaţilor USR-PLUS, a declarat, marţi, la RFI, că modul de funcţionare al coaliţiei de guvernare este ca un “dans în trei” în cadrul căruia vor fi momente în care vor exista anumite neînţelegeri. În plus, deputatul a susţinut că “micile necăjeli” dintre premier şi miniştrii alianţei […]

( Andrei Popescu – TheEpochTimes )

Ionuţ Moşteanu, liderul deputaţilor USR-PLUS, a declarat, marţi, la RFI, că modul de funcţionare al coaliţiei de guvernare este ca un “dans în trei” în cadrul căruia vor fi momente în care vor exista anumite neînţelegeri. În plus, deputatul a susţinut că “micile necăjeli” dintre premier şi miniştrii alianţei pot fi soluţionate printr-un “telefon”.

“Am făcut paşi solizi în fiecare zi, de când am stabilit că mergem împreună în această guvernare, astfel încât să lucrăm la toate mecanismele de funcţionare ale coaliţiei. Bineînţeles, e un dans în trei şi pe măsură ce vom merge înainte cu treaba şi cu munca, vor mai fi momente în care nu vom fi toţi 100% de acord, fiecare cu fiecare, însă important este să lucrăm bine împreună şi să ducem planul de guvernare la capăt şi asta vom face, indiferent că vor mai fi supărări mai mici, mai mari, indiferent cât ne va ataca Opoziţia”, a precizat Moşteanu.

Totodată, întrebat dacă premierul Florin Cîţu are motive să fie nemulţumit de miniştrii USR-PLUS, deputatul a replicat:

“Nu văd nici un motiv, colegii mei lucrează la turaţie maximă, acum îşi definitivează practic cabinetele, au mai fost schimbări în câteva ministere şi colegii sunt dedicaţi, dacă vreţi, 24 din 24, şapte zile din şapte, acestei guvernări, nu văd nici un motiv de nemulţumire. Cu siguranţă că micile necăjeli, să spun aşa, pot fi rezolvate printr-un telefon sau printr-o discuţie”.

Remarcile lui Ionuţ Moşteanu vin pe fondul unor tensiuni între PNL şi USR-PLUS, care s-au amplificat în ultimele săptămâni, în special după ce ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, l-a contrazis public pe premierul Cîţu pe o serie de subiecte.


Distribuie articolul