Cheia infrangerii PSD la localele din Bucuresti

Cheia infrangerii PSD la localele din Bucuresti

  In miez de noapte Ciolacu presedintele PSD parca era cuprins de dementa : “USR-istii fura ca in codru, au fugit cu sacii de buletine in spate. Vom sesiza toate institutiile internationale!” Domnule Ciolacu vedeti ca cei 22 de procurori europeni tocmai ce au depus juramantul in frunte cu Laura Codruta Kovesi, va recomand sa-l […]

  In miez de noapte Ciolacu presedintele PSD parca era cuprins de dementa : “USR-istii fura ca in codru, au fugit cu sacii de buletine in spate. Vom sesiza toate institutiile internationale!”

Domnule Ciolacu vedeti ca cei 22 de procurori europeni tocmai ce au depus juramantul in frunte cu Laura Codruta Kovesi, va recomand sa-l contactati pe domnul  profesor Tudorel Toader pentru a va redacta sesizarea si sa depuneti aceasta plangere la Parchetul European sesizand acest furt electoral. Va doresc “succes”.

Acest partid invechit si perimat nu are nici o sansa sa fie reformat. Acest partid poate cel mult sa se scindeze, acest fenomen cred ca se va produce dupa parlamentare, dar sa se reformeze cu actuala garnitura de baroni si baronese, niciodata. Daca privim acum dupa alegerile locale in care pentru prima data la nivel national au suferit o infrangere, ce fac ei acum, ce au facut de obicei. In loc sa analizeze radacina esecului, incearca sa-si ascunda infrangerea. S-au straduit, pentru a veni in fata oamenilor ca niste ingerasi si Firea si Tudorache nu mai vorbesc de Ciolacu. Mult zgomot pentru nimic!

Cheia infrangerii PSD cel putin la nivelul Bucurestiului a reprezentat-o Gabriela Firea, cu aroganta amestecata cu opulenta si mahalagismul care o caracterizeaza, cumulat cu faptul de a nu avea nici o realizare notabila in cei 4 ani de mandat a dus la acest esec usturator al PSD-ului in capitala. Romanul are o vorba inteleapta; “ Gura bate…..!”. Incercarea de al prezenta pe Nicusor Dan drept un personaj gay incurcat cu interlopii, cand in realitate acesta este familist si un bun matematician, a avut acelasi efect ca in 2013 cand la alegerile prezidentiale acelasi personaj insotit de alta mahalagioica pe nume Olguta Vasilescu, il atacau pe Presedintele Johannis pe atunci contracandidatul lui Ponta, numindu-l vanzator de copii, faptul ca nu este ortodox, etc. Culmea ca la acelasi post de televiziune Antena 3 si cu acelasi ”meserias” in sondaje Pieleanu au pierdut cu brio.

In Vaslui Buzatu & Co. au reusit nu datorita realizarilor extraordinare ci faptului ca acestia au fost tacuti si rezervati. Greseala cea mare a fost faptul ca nu am reusit sa-l facem pe acesta sa iasa la “bataie” si l-am lasat in pace limitandu-ne atat noi cat si liberalii la mici intepaturi ironice. Sper ca acum la alegerile parlamentare, am invatat lectia si sa reusim sa invitam mai des la discutii pe candidatii PSD, in special, sa reusim sa dezvaluim vasluienilor adevarata fata a acestora, adevaratele realizari parlamentare ale lor, mai ales ca este posibil sa avem aceleasi personaje pe lista lor de candidati.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta