Cine să vină în locul lui Cîțu și Voiculescu: interlopii din AUR sau hoții de la PSD?

Cine să vină în locul lui Cîțu și Voiculescu: interlopii din AUR sau hoții de la PSD?
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Cine să vină în locul lui Cîțu și Voiculescu: interlopii din AUR sau hoții de la PSD?

( Cristian Hubali – Ziaristii.ro ) După tragedia de la „Matei Balș”, s-au trezit tocmai „patrihoții” din AUR să strige din răsputeri: „Plecați toți!”. Exact cei care nici n-au ajuns bine în Parlament, că au și umflat cu 1,5 milioane de lei factura cheltuielilor din campania electorală, decontabile din bugetul statului! Și, mă rog, în […]

( Cristian Hubali – Ziaristii.ro )

După tragedia de la „Matei Balș”, s-au trezit tocmai „patrihoții” din AUR să strige din răsputeri: „Plecați toți!”. Exact cei care nici n-au ajuns bine în Parlament, că au și umflat cu 1,5 milioane de lei factura cheltuielilor din campania electorală, decontabile din bugetul statului!

Și, mă rog, în locul actualilor guvernanți, instalați la Palatul Victoria de o lună și un pic, cine să vină?

* Senatoarea lătrătoare Diana Iovanovici Șoșoacă? Păi, nu era ea protestatară înrăită #Rezist până în urmă cu 7 luni? Ea era! Atunci „moaștele” BOR erau stricate, acum au termen de valabilitate nelimitat. Dintr-o liber cugetătoare a devenit peste noapte mare creștină!

* Liderul ultras George Simion, copreședinte AUR? Nu din cauza lui, ca șef al grupului „Uniți sub tricolor”, naționala de fotbal a disputat cu porțile închise meciul din 2019 contra Norvegiei, iar FRF a fost amendată de UEFA? Din cauza lui și a celorlalți derbedei!

* Interlopul Mihai Lasca, deputat AUR, alias Francezu’? Nu el a înșelat în 2006 un cetățean german prin metoda „Maradona” cu 500 de euro, iar pedeapsa i-a fost ștearsă din cazier în 2017? El era! Nu el e cel care are proces pentru trafic de persoane din 2018? El e! Nu el e acuzat de DIICOT că face treaba asta de 8 ani? Chiar el! Iar acum e ditamai deputatul!!!

* Cele 26 de perechi AUR soț-soție, tată-fiică, tată-fiu, mamă-fiică, frate-soră, frate-frate, precum și o tripletă, soț-soție-soacră, de ți se împleticește limba la pronunție? Exemplu e dat chiar de copreședintele partidului, Claudiu Târziu, care a intrat în Senat cu nevastă cu tot.

* Sau cei doi foști ofițeri comuniști ajunși în AUR, Francisc Tobă și Nicolae Roman, care sunt acuzați că au tras în oameni la decembrie 1989?

Ăștia să se instaleze la Palatul Victoria în locul Cabinetului Cîțu?

Sau poate le e dor de PSD-iștii conduși de Marcel Ciolacu, fiindcă le-au reproșat că n-au participat la proteste alături de ei. Cine să mai vină?

* Ăia care tocmai au pus pe butuci România? Ăia care au condus țara până în 2019 și, în loc de spitale regionale, au făcut machete? Ăia care au diriguit Capitala în totalitate preț de 14 ani, de la Primăria Generală (două mandate Oprescu + unul Firea) până la cele de sector, și i-au lăsat pe bucureșteni fără apă caldă și căldură ca pe vremea dictatorului Ceaușescu?

* Să revină Sorina Pintea la Ministerul Sănătății? Nu ea a fost încătușată de DNA pentru șpagă? Sigur ea!

* Să revină Nicolae Bănicioiu? Nu el e urmărit penal de DNA pentru luare de mită și trafic de influență? Sigur el e!

* Poate îl vor înapoi pe „dottore” Victor Ponta? Nu el și-a plagiat teza de doctorat? Chiar el!

* Sau, poate, pe Mișu Tudose? Nu el a lăsat baltă delegația niponă pe aeroport, preferând să „circule” cu locomotivele comuniste ale lui Dragnea, nu cu cele de mare viteză din Japonia? Chiar el!

* Ori Sorin Grindeanu? Nu el a semnat Ordonanța 13, „noaptea ca hoții”? Chiar el!

Ce voiau patrihoții din AUR?

* Să construiască Vlad Voiculescu în nicio o lună de mandat spitale noi în toată țara, ce n-a reușit PSD-ul de la Revoluție încoace?

* Să modernizeze Vlad Voiculescu în nicio lună toată rețeaua primară din București, ce n-a reușit Firea cu tot PSD-ul ei din Primării și Guvern în 4 ani, ca să nu mai vină pacienții în saloane cu reșourile după ei?

* Să refacă Vlad Voiculescu în nicio lună instalația electrică de la „Matei Balș”, unde prizele atârnă (mărturie a unei asistente, pentru „Newsweek”), când de acest aspect trebuia să se ocupe fostul manager Adrian Streinu Cercel, cel care a condus institutul preț de 19 ani, până în 28 decembrie 2020, iar acum e senator PSD?

Cine, mă, cine? Și de ce, mă, de ce? Toate nenorocirile făcute de PSD-iști timp de 30 de ani trebuie decontate de Cîțu și Voiculescu după 5 săptămâni de mandat?

Vouă chiar nu vă e rușine, mă? Pe cine credeți că prostiți?


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta