Ciolacu cere alegeri anticipate: „Suntem pregatiti sa preluam guvernarea”

Ciolacu cere alegeri anticipate: „Suntem pregatiti sa preluam guvernarea”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Ciolacu cere alegeri anticipate: „Suntem pregatiti sa preluam guvernarea”

( Victor Gheja  – AK-24 ) Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut din noi, vineri, la Timisoara organizarea de alegeri anticipate. „Nu este o catastrofa ca, pentru prima data dupa 30 de ani, sa avem alegeri anticipate. Sunt acum in Bulgaria. PSD-ul nu este angrenat intr-un joc politic care priveste alt partid, pe noi ne […]

( Victor Gheja  – AK-24 )

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut din noi, vineri, la Timisoara organizarea de alegeri anticipate.

„Nu este o catastrofa ca, pentru prima data dupa 30 de ani, sa avem alegeri anticipate. Sunt acum in Bulgaria. PSD-ul nu este angrenat intr-un joc politic care priveste alt partid, pe noi ne intereseaza soarta romanilor. (…) Suntem pregatiti sa preluam guvernarea”, a declarat Ciolacu intr-o conferinta de presa.

Ciolacu a mai sustinut ca motiunea de cenzura are sanse sa treaca.

„Motiunea de cenzura are sansa sa treaca, dupa sase luni de la instalarea guvernului, nu s-a mai intamplat asa ceva in istoria post-decembrista”, a mai pretins Ciolacu, uitand ca Sorin Grindeanu, care se afla chiar langa el, a fost demis chiar de PSD dupa cinci luni de la investire.

„Si TVR si Radioul public fac parte din statul de drept, alaturi de CCR, de Avocatul Poporului, de CNA. Exact acuzele pe care ni le aduceau Ludovic Orban, Dan Barna si presedintele Iohannis, in acest moment le fac ei, nu legal, ci total abuziv. A venit o decizie a CCR care a lamurit acele lucruri – si a fost in unanimitate. Asteptam decizia CCR si in ceea ce priveste Avocatul Poporului. Noi suntem optimisti. In niciun stat democratic nu exista atacuri la adresa CCR (asa cum au fost la noi – n.r.)”, a mai aratat Ciolacu.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta