Ciolacu cere dosare penale pentru Vlad Voiculescu si Ioana Mihaila: „Scot acum capul ca si cum nu au fost la guvernare”

Ciolacu cere dosare penale pentru Vlad Voiculescu si Ioana Mihaila: „Scot acum capul ca si cum nu au fost la guvernare”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Ciolacu cere dosare penale pentru Vlad Voiculescu si Ioana Mihaila: „Scot acum capul ca si cum nu au fost la guvernare”

( Ioana Hurdea – politica – AK-24 ) Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut duminica seara ca procurorii sa le deschida dosare penale fostillor ministri USR ai Sanatatii. „Cum a condus USR Ministerul Sanatatii este inadmisibil. Tot ce s-a intamplat cu sistemul de sanatate, nu numai cu COVID-ul. Neaccesul bolnavilor cronici la sistemul de sanatate… […]

( Ioana Hurdea – politica – AK-24 )

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut duminica seara ca procurorii sa le deschida dosare penale fostillor ministri USR ai Sanatatii.

„Cum a condus USR Ministerul Sanatatii este inadmisibil. Tot ce s-a intamplat cu sistemul de sanatate, nu numai cu COVID-ul. Neaccesul bolnavilor cronici la sistemul de sanatate… Scot capul ca si cum nu au fost la guvernare. Tot ce s-a intamplat in sanatate, sper sa raspunda penal pentru aceste lucruri. Am vazut ca in Franta au inceput deja. Nu numai coruptia ucide, dar si incompetenta si neglijenta. Cand iti asumi asemena responsabilitati, trebuie sa te uiti in oglinda sa vezi daca faci fata”, a declarat Ciolacu la Antena 3.

DNA a anuntat vineri ca l-a trimis in judecata pe Nicolae Banicioiu, fost ministru PSD, pentru luare de mita. Banicioiu a luat mita atat ca ministru al Tineretului si Sporturilor cat si ca ministru al Sanatatii, arata DNA. Valoarea spagilor incasate depaseste 3 milioane de lei.

Banicioiu a luat mita pentru ca anumiti directori de spitale din Bucuresti si Ilfov sa fie mentinuti in functie. De asemenea, a luat spaga pentru a instala anumiti directori la alte spitale.

Banicioiu a primit mita si pentru a aproba alocarea unor fonduri catre spitalele cu care cei care l-au mituit aveau contracte.


Distribuie articolul