Ciolacu: Eu doamnei Dăncilă îi urez mult succes în noua activitate de la BNR

Ciolacu: Eu doamnei Dăncilă îi urez mult succes în noua activitate de la BNR
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Ciolacu: Eu doamnei Dăncilă îi urez mult succes în noua activitate de la BNR

( Andrei Pricopie – TheEpochTimes ) Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o primă reacţie, miercuri, legată de angajarea fostei sale şefe de partid Viorica Dăncilă la Banca Naţională a României. Reporter: Viorica Dăncilă e consultant la BNR. De ce PSD nu a văzut acest potenţial uriaş al doamnei Dăncilă pentru un rol important în […]

( Andrei Pricopie – TheEpochTimes )

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o primă reacţie, miercuri, legată de angajarea fostei sale şefe de partid Viorica Dăncilă la Banca Naţională a României.

Reporter: Viorica Dăncilă e consultant la BNR. De ce PSD nu a văzut acest potenţial uriaş al doamnei Dăncilă pentru un rol important în PSD?

Ciolacu: Eu doamnei Dăncilă îi urez mult succes în noua activitate.

Reamintim că fostul premier PSD Viorica Dăncilă va fi unul dintre consultanţii Departamentului Energie Verde al BNR, unul dintre cele cinci departamente care formează Comitetul de trecere la Euro.

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR Mugur Isărescu, a explicat marţi, la Digi24, că Viorica Dăncilă şi Ioan Mircea Paşcu, ambii foşti europarlamentari, au fost angajaţi pentru că sunt „oameni care deschid uşi în Europa”.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta