Ciolacu îl ironizează pe premierul Cîțu, după ce acesta a încurcat județul Suceava cu Vrancea: „Opriți inundațiile! Căci nu știu unde mă aflu”

Ciolacu îl ironizează pe premierul Cîțu, după ce acesta a încurcat județul Suceava cu Vrancea: „Opriți inundațiile! Căci nu știu unde mă aflu”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Ciolacu îl ironizează pe premierul Cîțu, după ce acesta a încurcat județul Suceava cu Vrancea: „Opriți inundațiile! Căci nu știu unde mă aflu”

( Redacția  – G4Media.ro ) Liderul PSD, Marcel Ciolacu l-a ironizat pe premierul Florin Cîțu, după ce acesta, în cadrul videoconferinței cu prefecții, a greșit județul în care se află localitatea Biliești, spunând Suceava în loc de Vrancea. „Opriți inundațiile! Căci nu știu unde mă aflu!”, a scris social-democratul pe contul de Facebook. Ciolacu a […]

( Redacția  – G4Media.ro )

Liderul PSD, Marcel Ciolacu l-a ironizat pe premierul Florin Cîțu, după ce acesta, în cadrul videoconferinței cu prefecții, a greșit județul în care se află localitatea Biliești, spunând Suceava în loc de Vrancea.

„Opriți inundațiile! Căci nu știu unde mă aflu!”, a scris social-democratul pe contul de Facebook. Ciolacu a apreciat că acesta ar trebui să fie cel mai de scucces slogan al premierului.

„În loc să iasă pe teren, să coordoneze intervenția autorităților județene de salvare a oamenilor din calea apelor, prim-ministrul a participat astăzi la o lecție de geografie. Primită de la subordonații săi! Cîțu a mutat localitarea vrânceană Biliești… printre dealurile sucevene cu oi ale liberalului Gheorghe Flutur!”, scrie Ciolacu pe Facebook.

Social democratul a mai apreciat că în videoconferința cu prefecții, Cîțu a citit foile „ca un contabil începător, fără măcar să aibă minima curiozitate – de la nivelul funcției pe care neales o ocupă – unde sunt zonele afectate”.

„Cartea de geografie n-a omorât pe nimeni, domnule Cîțu. Și notați! Localitatea Biliești este în județul Vrancea și a fost puternic afectată, peste 50 de gospodării fiind distruse de ape. Localitatea Biliești este condusă chiar de un primar liberal, domnule candidat liberal Cîțu”, a mai adăugat Ciolacu.

Președintele PSD mai arată că premierul „nu s-a deranjat din mini-vacanța de Rusalii” să meargă să verifcie inundațiile. „S-ar fi pierdut pe drum, printre șuvoaie! Sub greutatea funcției, nici cu degetul nu își găsește drumul pe harta României! În loc să-i ascundă greșelile, Biroul de Presă al Guvernului mai bine i-ar cumpăra premierului o hartă! Declarațiile inepte ale prim-ministrului au fost modificate în transcriptul videoconferinței cu prefecții. Dar asta nu schimbă realitatea!”, a scris Ciolacu.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta