Ciolos, replica ucigatoare pentru Ciolacu: „Marcel a iesit din vizuina. Am o veste proasta: voi face totul totul ca acest vis urat care se numeste PSD, impreuna cu impostorii lui, sa dispara din viitorul modern al tarii”

Ciolos, replica ucigatoare pentru Ciolacu: „Marcel a iesit din vizuina. Am o veste proasta: voi face totul totul ca acest vis urat care se numeste PSD, impreuna cu impostorii lui, sa dispara din viitorul modern al tarii”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Ciolos, replica ucigatoare pentru Ciolacu: „Marcel a iesit din vizuina. Am o veste proasta: voi face totul totul ca acest vis urat care se numeste PSD, impreuna cu impostorii lui, sa dispara din viitorul modern al tarii”

( Victor Gheja – politica – AK-24 ) Dacian Ciolos are o replica usturatoare la adresa lui Marcel Ciolacu dupa ce seful PSD a lansat joi un atac extrem de violent la adresa sa. „Draga Marcele, am o veste proasta pentru tine. Pana apuc eu pensia, am toata energia necesara sa fac totul ca acest […]

( Victor Gheja – politica – AK-24 )

Dacian Ciolos are o replica usturatoare la adresa lui Marcel Ciolacu dupa ce seful PSD a lansat joi un atac extrem de violent la adresa sa. „Draga Marcele, am o veste proasta pentru tine. Pana apuc eu pensia, am toata energia necesara sa fac totul ca acest vis urat care se numeste PSD, impreuna cu impostorii lui, sa dispara din viitorul modern al tarii”, a transmis Ciolos.

„Draga Marcele, cum se face ca tu poti sa-mi numeri mie salariile, dar noi nu putem sa stim cati bani ati furat din Romania?

Pentru cei care nu stiti contextul discutiei, pentru ca imi imaginez ca nimeni, niciodata, nu are vreun motiv serios sa intre pe pagina la Marcel Ciolacu, trebuie sa va spun ca a iesit din vizuina, suparat foc pentru ca i-am spus ca fura curent cu numirea fratelui lui Stanescu – mecanizator agricol – la Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Energie. Intr-un text de inalta tinuta, cum numai pesedistii care isi iau bacalaureatul dupa ce ajung deputati stiu sa produca, domnul Ciolacu se apuca sa-mi numere banii si pensia.

Draga Marcele, am o veste proasta pentru tine. Pana apuc eu pensia, am toata energia necesara sa fac totul ca acest vis urat care se numeste PSD, impreuna cu impostorii lui, sa dispara din viitorul modern al tarii.

P.S. Interesul PSD pentru pensii speciale este admirabil. De asta poate se apleaca mai repede si asupra subiectului pensiilor speciale ale primarilor, pe care PSD le-a adoptat, si le abroga maine. Si fara sa mai puna biruri pe cei care muncesc”, a anuntat Ciolos pe Facebook.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut joi o reactie violenta dupa ce Dacian Ciolos a atras atentia asupra unei noi dievrsiuni PSD-iste menite sa mascheze numirea fratelului lui Paul Stanescu intr-o functie de conducere la ANRE.

„Dacian Ciolos A.K.A. colectionar de rente si pensii speciale! PSD a inghetat toate salariile demnitarilor si toate pensiile speciale! Tot noi am desfiintat pensiile speciale ale parlamentarilor, pentru ca USR – desi a stat un an de guvernare – a uitat tot ce a promis!

Cu toate acestea, este un domn de la USR care, intre doua avioane de Bruxelles, ne da lectii pe Facebook de morala si etica politica.

1. Dacian, cand te gudurai pe trepte la Kiseleff ca sa fii premier cum stateai cu morala?! Aveai centura neagra cu 10 DANI in contorsiune morala, campionule!

2. Dacian, tu ai incasat fara jena luna de luna, timp de 3 ani, cate 8.500 de euro ca renta de fost comisar. Adica peste 300 de mii de euro! Si mai urmeaza un ‘mizilic’ pentru batraneti linistite: o dubla pensie speciala pe viata de MII de EURO ca europarlamentar si fost comisar!

In Romania NU se mai platesc pensii speciale pentru parlamentari, euro-specialule!

Tu cand renunti la privilegiile tale platite din bugetul UE, adica si din banii Romaniei, adica si din banii romanilor?! Ipocritule!

Dacian, catararea pe cadavre, pe minciuna si pe mizerie umana nu inseamna ca esti un alpinist al moralei! Inseamna doar ca ai caracter zero! ZERO – ca si guvernul pe care l-ai condus!”, a scris Ciolacu pe Facebook.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta