Ciolos s-a dus peste Ciuca pentru a-si apara primarii USR: „Sa explice de ce o parte a cetatenilor Romaniei nu merita un tratament corect si cinstit”

Ciolos s-a dus peste Ciuca pentru a-si apara primarii USR: „Sa explice de ce o parte a cetatenilor Romaniei nu merita un tratament corect si cinstit”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Ciolos s-a dus peste Ciuca pentru a-si apara primarii USR: „Sa explice de ce o parte a cetatenilor Romaniei nu merita un tratament corect si cinstit”

( AK-24 – politica ) Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dacian Ciolos, si o delegatie de primari USR se intalnesc, marti, cu premierul Nicolae Ciuca, la Palatul Victoria. Conform unui comunicat al USR, din delegatie fac parte: primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, primarul municipiului Bacau, Lucian Stanciu-Viziteu, primarul din Dumbravita, Horia […]

( AK-24 – politica )

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dacian Ciolos, si o delegatie de primari USR se intalnesc, marti, cu premierul Nicolae Ciuca, la Palatul Victoria.

Conform unui comunicat al USR, din delegatie fac parte: primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, primarul municipiului Bacau, Lucian Stanciu-Viziteu, primarul din Dumbravita, Horia Bugarin, primarul din Micasasa, Timotei Pacurar, si primarul din Smardan, Silviu Zinica.

Singurele primarii care nu au primit vreun ajutor de la Executivul condus de coalitia PSD-PNL, din Fondul de rezerva de un miliard de lei, sunt cele cu primari USR, a declarat Dacian Ciolos pe 18 decembrie.

Acesta i-a solicitat premierului Nicolae Ciuca sa prezinte rapid cetatenilor din aceste orase si comune criteriile de alocare a banilor din fondul de rezerva, pentru a intelege motivele pentru care localitatile lor au fost „sarite”.

„La ultima alocare de 1 miliard de lei din fondul de rezerva, singurele primarii care nu au primit vreun ajutor de la Guvernul PSD-PNL sunt cele cu primari USR. Pare din nou o razbunare politica, asa cum s-a intamplat si la ultima rectificare facuta de fostul premier Citu. Guvernul Romaniei este si al locuitorilor acestor municipii, al oraselor si comunelor cu primari USR care contribuie la bugetul de stat. Razbunarea pe cetatenii care au votat primari USR este cel putin stupida din partea oricarei formatiuni politice”, a scris Dacian Ciolos, pe Facebook.

El i-a solicitat premierului Nicolae Ciuca „sa dea dovada de curaj si responsabilitate si sa explice de ce crede ca o parte a cetatenilor Romaniei nu merita un tratament corect si cinstit”.

„Nicolae Ciuca trebuie sa prezinte rapid cetatenilor din aceste orase si comune criteriile de alocare a banilor din fondul de rezerva, pentru a intelege motivele pentru care localitatile lor au fost „sarite” de la acest ajutor de iarna de guvernul coalitiei PSD-PNL”, a mai spus Ciolos.

Guvernul a alocat atunci peste un miliard de lei din Fondul de rezerva pentru 3.057 de unitati administrativ-teritoriale.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta