Citu, „mincinosul de la Palatul Victoria”. Vlad Voiculescu prezinta dovada ca a fost in centre de vaccinare

Citu, „mincinosul de la Palatul Victoria”. Vlad Voiculescu prezinta dovada ca a fost in centre de vaccinare
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Citu, „mincinosul de la Palatul Victoria”. Vlad Voiculescu prezinta dovada ca a fost in centre de vaccinare

( Ioana Hurdea  – politica – AK-24 ) Vlad Voiculescu prezinta dovada ca a fost in centre de vaccinare dupa ce Florin Citu a acuzat ca „nu l-am vazut pe ministrul Vlad Voiculescu in vreun centru de vaccinare”. USRPLUS il caracterizeaza pe Citu drept „mincinosul de la Palatul Victoriei”. „Citu: ‘nu l-am vazut pe ministrul […]

( Ioana Hurdea  – politica – AK-24 )

Vlad Voiculescu prezinta dovada ca a fost in centre de vaccinare dupa ce Florin Citu a acuzat ca „nu l-am vazut pe ministrul Vlad Voiculescu in vreun centru de vaccinare”. USRPLUS il caracterizeaza pe Citu drept „mincinosul de la Palatul Victoriei”.

„Citu: ‘nu l-am vazut pe ministrul Vlad Voiculescu in vreun centru de vaccinare. Iar in seara cand au fost transferati pacientii de la Foisor, sa fie acolo’.

Citu incearca cu disperare sa arunce vina pentru nenorocirea care vine peste tara asupra altcuiva – ideal USR PLUS.

Am fost in centre de vaccinare, dar domnul Citu nu a vazut. Si da, spre deosebire de alti ‘demnitari’ care nu faceau decat sa isi plimbe fizicul si sa se laude cu munca altora, taind cate o panglica sau ‘dezvelind cine stie ce placa de marmura pe vreo cladire publica in paragina dar proaspat varuita’, eu mi-am inteles rolul mai degraba ca unul de re-constructie al unei institutii puse la pamant de cei care nu se preocupasera decat de poze si declaratii ‘de la fata locului’.

Cat priveste incidentul de la Foisor, am gresit ca nu am spus din acea seara exact cum au stat lucrurile:

1. DSU a gestionat tot procesul – cu bune si cu rele. Nu MS!
2. Managerul de la Foisor a intarziat cat a putut procesul si a chemat Antena 3 – prezenta acolo cu o ora inainte de oricine altcineva.
3. Citu si multi liberali au folosit cinic si mizerabil circul pentru a arunca totul in spatele meu.

Ce am facut eu si echipa mea a doua zi? Am sunat FIECARE pacient care a fost transferat de la Foisor si i-am oferit solutii pentru problema sa. Asta am crezut eu ca este lucrul responsabil de facut in acel moment.

PS Managerul de la Foisor este inca in functie – primarul Nicusor Dan pare sa fie multumit de prestatia acestuia, la fel cum este multumit de prestatia tuturor celorlalti manageri numiti de Oprescu sau Firea. Dar asta este deja alta poveste, cu alta echipa castigatoare”, a subliniat Voiculescu.

Purtatorul de cuvant al USRPLIS, Ionut Mosteanu, a scos si el in evidenta „minciunile” lui Citu.

„Disperat sa arunce vina pe esecul campaniei de vaccinare coordonate de el, Florin Citu arunca noi fake news-uri. Niste minciuni evidente. Astazi a spus ca liderii USR PLUS nu au fost intr-un centru de vaccinare. Nici macar Dan Barna.

In pozele de mai jos, 3 poze pentru mincinosul de la Palatul Victoriei. In prima, postare dupa ce am iesit de la vaccinare. In a doua poza, Dan Barna facand voluntariat intr-un centru de vaccinare. In a treia, Ioana Mihaila, ministrul Sanatatii, care a vaccinat in centre din Sectorul 2, Bihor pana in Vaslui.

USR PLUS a fost singurul partid care a avut o campanie asumata, in strada, cu corturi, din propria initiativa, pentru a informa oamenii legat de vaccinare”, a anuntat Ionut Mosteanu.

Premierul Florin Citu a declarat, miercuri, dupa sedinta de guvern ca si-ar fi dorit sa il vada pe Vlad Voiculescu vizitand macar un centru de vaccinare, in perioada in care era ministru al Sanatatii. El a a mai spus ca ar fi vrut sa vada mai multa implicare si mai mult pe teren si pe ceilalti membri ai Guvernului.

„Este bizar sa aud astfel de discutii cand e vorba de sanatatea romanilor. Eu cred ca nu exista pret pentru sanatatea romanilor si ar fi fost bine sa il fi vazut pe domnul Vlad Voiculescu o singura data intr-un centru de vaccinare. Eu nu cred ca l-am vazut vreodata intr-un centru de vaccinare pe ministrul Sanatatii. Sau ar fi fost frumos, in seara in care erau transferati pacientii de la Foisor sa nu stea in Biroul Politic al partidului din care face parte ca sa isi ia sustinere politica si sa fie acolo cu oamenii care sufereau. As fi vrut mai multe de la domnul ministru si de la doamna ministru vreau la fel sa ii vad mai mult pe teren si pe ceilalti membri ai Guvernului. Din ce imi aduc eu aminte, eu am fost singurul care a fost prin centre de vaccinare, iar membrii Guvernului au fost o singura data, cand le-am cerut eu sa mearga in centre de vaccinare”, a sustinut Florin Citu.

Premierul a adaugat ca va sustine campania de vaccinare in toata Romania, insa daca doar el se ocupa de acest aspect, atunci ce rost mai are sa existe un Minister al Sanatatii.

„In loc sa stam toata ziua si sa acuzam Guvernul, sa facem aliante cu partide care nu sustin vaccinarea, poate ca ar trebui sa iesim si sa le spunem romanilor sa se vaccineze. As vrea sa imi aratati si mie mesajele liderilor politici din ultimul an de zile, in afara de al meu care a fost peste tot, care sustin campania de vaccinare. Chiar si ai unor colegi ai mei de partid.

As vrea sa vad cand a fost ultima oara domnul Ciolacu intr-un centru de vaccinare si sa sustina vaccinarea. Cand a fost domnul Barna. Domnul Ciolos a fost vreodata intr-un centru de vaccinare? Eu voi sustine campania de vaccinare peste tot in toata tara. Dar daca ma ocup numai eu, nu stiu de ce mai exista MS, daca totul e la premier”, a completat Citu.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta