Cîțu: USR PLUS să înțeleagă – cu mine vor discuta de luni și nu-i rogă nimeni să vină la guvernare

Cîțu: USR PLUS să înțeleagă – cu mine vor discuta de luni și nu-i rogă nimeni să vină la guvernare
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Cîțu: USR PLUS să înțeleagă – cu mine vor discuta de luni și nu-i rogă nimeni să vină la guvernare

( Cosmina Fernoagă  – G4Media.ro ) Premierul Florin Cîţu afirmă că el este cel care va fi preşedintele PNL și că liderii USR PLUS trebuie să înţeleagă că, începând luni, vor discuta cu el în această calitate. Cîțu a subliniat, că pe cei din USR PLUS „nu-i va ruga nimeni să revină la guvernare”. „De […]

( Cosmina Fernoagă  – G4Media.ro )

Premierul Florin Cîţu afirmă că el este cel care va fi preşedintele PNL și că liderii USR PLUS trebuie să înţeleagă că, începând luni, vor discuta cu el în această calitate. Cîțu a subliniat, că pe cei din USR PLUS „nu-i va ruga nimeni să revină la guvernare”.

„De luni (…) o să fiu preşedintele PNL şi vom discuta altfel. Ceea ce trebuie să înţeleagă cei de la USR: cu mine vor discuta de luni şi nu-i roagă nimeni să vină la guvernare. Am tot văzut în această perioadă cum PNL şi imaginea PNL a fost terfelită cu ajutorul chiar a contracandidatului meu, care a încercat să se folosească de USR în lupta cu mine. (…) De luni, lucrurile se schimbă. (…) Eu vreau să meargă mai departe această coaliţie, pentru mine e cea mai bună soluţie până în 2024, dar nu ne rugăm de nimeni”, a declarat Cîţu, miercuri, la B1 TV, citat de Agerpres.

El le-a cerut reprezentanţilor de la USR „să nu vină cu AUR”, în cazul în care vor să poarte discuţii cu PNL.

„Eu i-am tot chemat la discuţii, dar să nu vină cu AUR, să scape de AUR şi apoi pot să vină la discuţii. Lucrurile vor fi foarte simple, vor discuta cu preşedintele PNL, iar eu nu voi mai permite ce s-a întâmplat cu PNL în ultima perioadă, ca preşedintele, alături de USR, de PSD şi de AUR încearcă prin tot felul de manevre să dea jos guvernul condus de PNL cu un premier liberal”, a adăugat prim-ministrul Cîţu.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta