Ciuca-buca, liberalii facura mamaliga cat nuca pe care o pazesc doisprezece cu maciuca.

Ciuca-buca, liberalii facura  mamaliga cat nuca pe care o pazesc  doisprezece cu maciuca.
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Ciuca-buca, liberalii facura mamaliga cat nuca pe care o pazesc doisprezece cu maciuca.

Cine are in mana painea, are si cutitul. Cu alte cuvinte,  seful brutariei  PSD poate sa-si taie lesne si o felita din carnatul puterii. Totusi feliuta ar fi prea mica pentru ambitiile indaradnicului brutar cu apucaturi de carnatar sef. Si atunci acesta gandeste ca norodului nu gogosele de faina trebuie sa-i coaca, ci gogosi. Norodul […]

Cine are in mana painea, are si cutitul. Cu alte cuvinte,  seful brutariei  PSD poate sa-si taie lesne si o felita din carnatul puterii. Totusi feliuta ar fi prea mica pentru ambitiile indaradnicului brutar cu apucaturi de carnatar sef. Si atunci acesta gandeste ca norodului nu gogosele de faina trebuie sa-i coaca, ci gogosi. Norodul nu se tine numai cu pita si nici cu discursuri sforaitoare, iar daca psd-istii vor sa se aleaga cu posturile cele mai inalte, norodul trebuie indopat cu gogosi, adica cu minciuni.

Si iata-l pe primul psd-ist al Romaniei, ajuns, cu lectia bine invatata, la carma tarii. Si dupa aceea s-a pus omul nostru la turnat gogosi. Avea deja practica in treaba asta. Meseria aceasta de a coace gogosi o insusise la scoala din judetul de bastina, pe cand cea de gogosar –sef la inalte academii din Bucuresti.

Primul succes in servirea poporului cu gogosi l-a obtinut cand a acceptat propunerea celor de la PNL si uite asa promitandu-le naivilor cate in luna si in stele ajunge la locul mult ravnit. Si chiar daca va urma o vreme secetoasa, nu conteaza ploile cu gogosi vor continua. PSD –PNL-UDMR vor umfla la gogosele, iar in 2024 acestea vor fi asa de frumusele, ca se va cruci UE, dar poporul  flamand si dezbracat va inghiti in sec. Poporul trebuie convins ca traieste bine. De aceea, gurile pacatoase ale turnatorilor de gogosi, cu nume de legenda Antena 3, RTV, nu-si vor cruta coardele vocale si asta in numele poporului.

Ieri urmaream cum cei de la PNL se debarasau de Florin Citu ( un alt turnator de gogosi ) si il laudau pe Ciuca al lor. Aceasta faza cu Ciuca al nostru, mi-a adus aminte de un film regizat de Sergiu Nicolaescu in 1978 intitulat „Razboiul de Independenta”, film care marca implinirea a 100 de ani de la razboiul din 1877-1878. Intr-una din scene, dupa ce trupele romanesti au cucerit o reduta turceasca, acestea neavand sprijin au fost contra-atacate de turci. Gornistul Ciuca a aruncat reduta in aer sunand atacul si intrand in legenda prin sacrificiul sau. Cine stie poate generalul Ciuca va fi aidoma gornistului Ciuca si va arunca in aer reduta clasei politice corupte si incompetente. Poate va suna si atacul in momentul in care va face sacrificiul suprem.


Distribuie articolul