Clotilde Armand a pulverizat mafia avocățească a fostului primar Tudorache, care a căpușat Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand a pulverizat mafia avocățească a fostului primar Tudorache, care a căpușat Primăria Sectorului 1
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Clotilde Armand a pulverizat mafia avocățească a fostului primar Tudorache, care a căpușat Primăria Sectorului 1

( Robert Mateescu – Ziaristii.ro ) Primărița Sectorului 1 din București, Clotilde Armand (USR-PLUS), a anunțat vineri că Poliția Locală Sector 1 renunță la procesul intentat unei publicații care în trecut a făcut dezvăluiri despre modelul mafiot de cheltuire a banului public. La ordinul fostului primar Dan Tudorache (PSD), Poliția Locală le ceruse jurnaliștilor de […]

( Robert Mateescu – Ziaristii.ro )

Primărița Sectorului 1 din București, Clotilde Armand (USR-PLUS), a anunțat vineri că Poliția Locală Sector 1 renunță la procesul intentat unei publicații care în trecut a făcut dezvăluiri despre modelul mafiot de cheltuire a banului public.

La ordinul fostului primar Dan Tudorache (PSD), Poliția Locală le ceruse jurnaliștilor de la „Buletin de București” daune de un milion de euro! A fost, evident, o acțiune de intimidare, dar una foarte costisitoare: avocatul personal al lui Tudorache a încasat de la Poliția Locală Sector 1 uriașa sumă de două milioane de lei (aproape 400.000 de euro)!

Clotilde Armand amintește că „primarul diamantelor” (Tudorache) a dat-o în judecată și pe ea, cerându-i daune de 113.000.000 de lei (peste 23 de milioane de euro)! Dar, ghinion: Tudorache și scumpetea lui de avocat au pierdut procesul, apoi au renunțat la el!

Anunțul făcut de Clotilde Armand

„Am dispus ca Poliția Locală Sector 1 să renunțe la procesul intentat jurnaliștilor de la «Buletin de București».

Acest proces a fost unul de intimidare a presei independente și realizat de fostul primar (reprezentat de avocatul personal al acestuia, avocat care a încasat două milioane de lei de la Poliția Locală pentru astfel de servicii). Jurnaliștilor li s-au cerut daune în valoare de un milion de euro pentru că au publicat date din SICAP despre achizițiile suspecte făcute de vechea administrație.

P. S. În urmă cu un an eram chemată în instanță pentru ca am publicat pe Facebook date despre achizitiile Primariei Sector 1, date din SICAP. Iar primarul diamantelor (tot prin avocatul respectiv) a considerat că trebuie să plătesc daune în valoare de 113.000.000 de lei. Și ce credeți? A pierdut, iar de curând a renunțat la proces.”


Distribuie articolul