Clotilde Armand îşi anunţă victoria: De astăzi începe adevărata reformă a Poliţiei Locale Sector 1

Clotilde Armand îşi anunţă victoria: De astăzi începe adevărata reformă a Poliţiei Locale Sector 1
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Clotilde Armand îşi anunţă victoria: De astăzi începe adevărata reformă a Poliţiei Locale Sector 1

( TheEpochTimes ) Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat joi seara faptul că a primit susţinerea, cu majoritate de voturi, din partea Consiliului Local pentru a demara „reorganizarea Poliţiei Locale”. „Grupul infracţional care a condus până acum Poliţia Locală a Sectorului 1 a fost învins. De astăzi începe adevărata reformă a acestei instituţii. Consiliul […]

( TheEpochTimes )

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat joi seara faptul că a primit susţinerea, cu majoritate de voturi, din partea Consiliului Local pentru a demara „reorganizarea Poliţiei Locale”.

„Grupul infracţional care a condus până acum Poliţia Locală a Sectorului 1 a fost învins. De astăzi începe adevărata reformă a acestei instituţii. Consiliul Local al Sectorului 1 şi-a dat astăzi girul pentru reorganizarea Poliţiei Locale şi pentru eficientizarea activităţii acestei instituţii. În şedinţa de astăzi, 25.02.2021, a fost aprobat proiectul de reorganizare a Poliţiei Locale Sector 1 cu o largă majoritate: 18 voturi pentru, 6 abţineri şi 2 voturi împotrivă”, a scris Armand, într-o postare pe Facebook.

Edilul Sectorului 1 afirmă că, prin acest proiect, „sunt reduse substanţial funcţiile de conducere din cadrul Poliţiei Locale, sunt eliminate suprapunerile de atribuţii, sunt comasate activităţile similare şi optimizate activităţile structurilor de ordine publică şi de inspecţie”.

„Reorganizarea Poliţiei Locale era o problemă de siguranţă naţională în condiţiile în care o parte dintre cei care poartă uniforma de poliţist făcuseră pact cu Mafia şi aveau o agendă personală, diferită de cea a cetăţeanului. Doresc să le mulţumesc consilierilor locali care au decis să lucreze pentru cetăţeni şi nu împotriva lor. Grupul infracţional care a condus până acum Poliţia Locală a Sectorului 1 a fost învins. De astăzi începe adevărata reformă a acestei instituţii”, a mai declarat Clotilde Armand.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta