Codrin Ștefănescu e devastat: „Securicii lui Ciolacu se bucură de răul lui Dragnea! Uită că-i țineau plasa cu pește, dădeau la rame la Belina!”

Codrin Ștefănescu e devastat: „Securicii lui Ciolacu se bucură de răul lui Dragnea! Uită că-i țineau plasa cu pește, dădeau la rame la Belina!”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Codrin Ștefănescu e devastat: „Securicii lui Ciolacu se bucură de răul lui Dragnea! Uită că-i țineau plasa cu pește, dădeau la rame la Belina!”

( Robert Mateescu – Ziaristii.ro ) Refuzul Tribunalului București de a-l elibera condiționat pe Liviu Dragnea l-a scos din minți pe lacheul său Codrin Ștefănescu. Acesta a „explodat” pe televiziunile de casă ale infractorilor, Antena 3 și România TV. Reacțiile fostului secretar general al PSD sunt stupide, comice, caricaturale. El e „super-judecătorul” care dă verdicte […]

( Robert Mateescu – Ziaristii.ro )

Refuzul Tribunalului București de a-l elibera condiționat pe Liviu Dragnea l-a scos din minți pe lacheul său Codrin Ștefănescu. Acesta a „explodat” pe televiziunile de casă ale infractorilor, Antena 3 și România TV.

Reacțiile fostului secretar general al PSD sunt stupide, comice, caricaturale. El e „super-judecătorul” care dă verdicte publice peste capul judecătorilor de profesie.

Anterior deciziei Tribunalului București, Ștefănescu s-a smiorcăit și pe pagina sa de Facebook.

Codrin Ștefănescu la Antena 3: „Foarte mulți oameni din România devin tot mai nervoși” pentru că Dragnea e ținut în arest

„Sunt siderat, la fel ca multi alți români, în acest moment. Se pare că Sistemul nu vrea… încalcă toate legile, dreptul constituțional, dreptul penal, absolut tot ce există în legislația românească, pentru a-l ține pe Dragnea după gratii. Toată lumea a început să vadă acest lucru și foarte mulți oameni din România devin tot mai nervoși vizavi de acest subiect, așa cum suntem și noi, prietenii și apropiații lui”.

Codin Ștefănescu la RTV: „A fost scos noaptea să se plimbe într-o cușcă de 4 metri pătrați”

„Liviu Dragnea este supus unor abuzuri inimaginabile! I s-au încălcat dreptul la muncă, dreptul la sănătate, dreptul la pachet… nici măcar un pachet de țigări nu are voie să-și cumpere, de la magazinul din penitenciar. A fost scos noaptea să se plimbe într-o cușcă de 4 metri pătrați, ca pe vremea lui Stalin! Toți se bucură, de la #Rezist la conducerea PSD, la Ciolacu… Se bucură de răul lui Dragnea, cu care meregeau la pescuit, dădeau la rame la Belina… Uită că-i țineau plasa cu pește!”.

Codin Ștefănescu pe Facebook: „Le e frică de acest OM! Inclusiv celor din «noul» PSD, condus de securicii lui Ciolacu!”

„Liviu Dragnea! Supus unor abuzuri și ilegalități inimaginabile într-o democrație! Zi de zi, clipă de clipă! Se recuzează instanțe, se ignoră decizii judecătorești, se interpretează legi clare, se calcă în picioare toate principiile morale și de drept constituțional! Doar să nu iasă din închisoare! Cu riscul de a enerva imens de multā lume, cu riscul de a se anula toate prevederile legale! Ca să înțelegeți cât de mult le este frică de acest OM! Inclusiv celor din «noul» PSD, condus de securicii lui Ciolacu!”.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta