Comuna Zorleni nu trebuie să mai piardă timpul!

Comuna Zorleni nu trebuie să mai piardă timpul!

România va putea primi, pentru noul exercițiu financiar 2021-2027, suma de 79,9 miliarde de euro! Sunt suficienți bani pentru a transforma fiecare comuna din Romania în una europeană! Asta înseamnă asfaltarea fiecărei străduțe din satele componente inclusiv a drumurilor agricole principale, implementarea sistemului de canalizare și gaz, implementarea de sisteme inovative de energie regenerabilă, acestea […]

România va putea primi, pentru noul exercițiu financiar 2021-2027, suma de 79,9 miliarde de euro! Sunt suficienți bani pentru a transforma fiecare comuna din Romania în una europeană! Asta înseamnă asfaltarea fiecărei străduțe din satele componente inclusiv a drumurilor agricole principale, implementarea sistemului de canalizare și gaz, implementarea de sisteme inovative de energie regenerabilă, acestea fiind posibile din primii doi ani de la lansarea sesiunilor de depunere.

Comuna Zorleni, sub actuala conducere, a trecut prin doua astfel de exerciții financiare 2007-2013 și 2014-2020, însă nu a fost capabilă să absoarbă fonduri suficiente pentru a finaliza strictul necesar locuitorilor!

Au fost irosiți 12 ani în care comuna Zorleni putea arăta ca o comună prospera din Germania! La momentul acesta nu trebuia să se mai vorbească de asfaltări, apă, canalizare și gaz, acum trebuia să ne axăm pe dezvoltarea mediului de afaceri, aducerea de investitori, crearea de locuri de muncă, diminuarea șomajului, reducerea cheltuielilor curente cu energia electrică ș.a.!

De câteva zile, au început lucrări de asfaltare in satul Popeni pe două străduțe din zona Satul-Nou! Tocmai acum când mai sunt câteva zile și intrăm in campania electorală pentru alegerea Primarului comunei Zorleni? Penibil!

Timpul trece, leafa merge, noi muncim cu spor, cam o data la 4 ani!

Haideți să nu mai irosim timp și bani!

Este nevoie de SCHIMBARE!

Maria-Cristina Bahrim / USR-Vaslui


Distribuie articolul