Consilierul personal al vicepreședintelui CJ, Dan Marian, atac suburban la adresa unui parlamentar de Vaslui: „taci dracului din gură că ești un rahat cu ochi”

Consilierul personal al vicepreședintelui CJ, Dan Marian, atac suburban la adresa unui parlamentar de Vaslui: „taci dracului din gură că ești un rahat cu ochi”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Consilierul personal al vicepreședintelui CJ, Dan Marian, atac suburban la adresa unui parlamentar de Vaslui: „taci dracului din gură că ești un rahat cu ochi”

( Vremea Noua ) Cristian Turcu, numit de curând, din nou, consilierul personal al vicepreședintelui Consiliului Județean, Dan Marian, revine în atenția publică cu o ieșire scandaloasă la adresa unui parlamentar din județul Vaslui. Deranjat că Mihai Botez l-a atacat pe Marcel Ciolacu pe tema pensiilor speciale, Turcu i-a dat o replică acestuia, jignindu-l în […]

( Vremea Noua )

Cristian Turcu, numit de curând, din nou, consilierul personal al vicepreședintelui Consiliului Județean, Dan Marian, revine în atenția publică cu o ieșire scandaloasă la adresa unui parlamentar din județul Vaslui. Deranjat că Mihai Botez l-a atacat pe Marcel Ciolacu pe tema pensiilor speciale, Turcu i-a dat o replică acestuia, jignindu-l în ultimul hal pe rețelele de socializare. „Bai Mihai taci dracului din gura ca ești un rahat cu ochi.Tu nu ai făcut nimic pentru Vaslui.Ai știut doar sa arați cu degetul spre alții dar din păcate conjunctura partidului te-a făcut deputat.Esti la al doilea mandat și ești 0.Ești cel mai prost deputat de la revoluție încoace.Stai jos…nota 2….. PS:Ai curaj sa aduci argumente ca nu e așa?Fii cinstit te rog domnule ghiozdănel ….”, i-a scris Cristian Turcu deputatului Mihai Botez.

Nu știm dacă în fișa postului de consilier personal se precizează că, printre îndatoririle sale se numără și aceea de a lăsa comentarii pe Facebook (inclusiv în timpul ședințelor de CJ, pe pagina instituției), pline de ironii și acuze la adresa foștilor colegi de partid (PNL), însă ceea ce știm sigur este că CJ-ul îl plătește din bani publici cu 8.500 lei/lună în medie (n.r. două posturi de consilier personal în cabinetul vicepreședintelui are un impact asupra bugetului judetului de 17.246 lei, în medie pe lună.

Cristian Turcu a ajuns, anul trecut, în atenția presei naționale, după ce, în calitate de consilier județean, fusese desemnat membru al Comisiei de protecție copii și învățământ. Toată lumea, mai puțin șeful său, Dan Marian, și președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, au văzut numirea lui în acea comisie ca fiind neinspirată, atâta vreme cât Turcu primise, în urmă cu mai mulți ani, o condamnare pentru trafic de minore. Turcu a încercat să dreagă busuiocul, explicând că, între timp, a fost reabilitat, dar sub presiunea opiniei publice, conducerea CJ Vaslui s-a lepădat de el, înlăturându-l inclusiv din funcția de consilier personal al vicepreședintelui CJ, Dan Marian. A revenit, însă, pe același post după ce apele s-au mai liniștit, iar Dan Marian a cerut suplimentarea posturilor de consilier personal la atât cât îi permite legea: maximum 2 posturi (unul era deja ocupat de Dragoș Mastacan, fost secretar al Primăriei Văleni și membru PRO România).

Iată că nici bine nu s-a reîntors în instituția condusă de Buzatu, că Turcu parcă ține cu tot dinadinsul să fie remarcat. Atacul său de zilele trecute este cu atât mai surprinzător cu cât parlamentarul Mihai Botez nu a făcut nicio referire la adresa vreunui lider ALDE. Dacă astfel de personaje reprezintă noua generație de politicieni, nici nu vrem să ne imaginăm cum va arăta viitorul acestui județ.


Distribuie articolul