Coreea de Nord lansează o navă de marfă de 12.000 de tone pentru prima dată în 5 ani

Coreea de Nord lansează o navă de marfă de 12.000 de tone pentru prima dată în 5 ani
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Coreea de Nord lansează o navă de marfă de 12.000 de tone pentru prima dată în 5 ani

( MI News Network ) Coreea de Nord a organizat o ceremonie de punere în exploatare a unui vas de marfă de 12 mii de tone, numit cu mândrie „Jangsoosan”. Agenția Centrală de Știri din Coreea de Nord  a raportat că nava construită la șantierul naval Ryongnam din Nampo a fost inaugurată cu oficiali și […]

( MI News Network )

Coreea de Nord a organizat o ceremonie de punere în exploatare a unui vas de marfă de 12 mii de tone, numit cu mândrie „Jangsoosan”. Agenția Centrală de Știri din Coreea de Nord  a raportat că nava construită la șantierul naval Ryongnam din Nampo a fost inaugurată cu oficiali și ingineri guvernamentali coreeni, inclusiv O Su-Yong, secretarul Partidului Muncitorilor de guvernământ. Evenimentul a avut loc joi.

În timp ce și-a exprimat recunoștința fata de conducator, Comitetul Central al partidului a raportat că realizarea nu a avut originea într-o bază de construcție convențională. Mai degrabă, s-a născut la o simplă fabrică de reparații și este, prin urmare, un rezultat al patriotismului și al autoreabilitarii.

Acesta a spus că nava va servi ca un reper important pentru promovarea industriei de transport maritim din Coreea de Nord. Jangsoosan este cea mai mare navă deținută de regim. Este pentru prima dată când agenția de media nord-coreeană a raportat lansarea unui vas de marfă din 2017, când „Jaryok” un alt vas al marimei comerciale nord-coreene a fost confiscat de marina americana datorita incalcarii embargoului.

.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta