Da, chiar și Texasul are comuniști

Da, chiar și Texasul are comuniști

A fost 1 mai sau Ziua Mai, așa cum este cunoscută (May Day). O aniversare comunistă. Și câțiva comuniști s-au adunat într-un parc central, în ploaie, în Austin, Texas, transmite PJ Media. Nu au fost mulți, dar păreau mai mulți decât ar trebui să fie. Ploaia i-a udat bine. Unii dintre ei chiar au încercat […]

A fost 1 mai sau Ziua Mai, așa cum este cunoscută (May Day). O aniversare comunistă. Și câțiva comuniști s-au adunat într-un parc central, în ploaie, în Austin, Texas, transmite PJ Media.

Nu au fost mulți, dar păreau mai mulți decât ar trebui să fie. Ploaia i-a udat bine. Unii dintre ei chiar au încercat să ocupe o stradă publică, dar au fost arestați.

Comunismul nu este o filozofie politică bună, iar comuniștii nu sunt oameni buni. Numărul de morți produs de comunism este în desfășurare și atinge zeci de milioane.

Când ne gândim la crime în masă, avem tendința să ne gândim la Hitler și este corect. Hitler a fost un monstru și un criminal în masă. Dar, în cifre brute, Hitler ocupă poziția a treia, în spatele celor mai de succes comuniști din lume.

Poziția numărul doi îi aparține lui Josef Stalin, în Uniunea Sovietică.

Stalin este direct responsabil pentru de crime în masă care variază între 8 și 20 de milioane din propriul său popor. Stalin a creat deliberat o foamete în Ucraina, care a ucis milioane de oameni.

Ceva diabolic.

Iar poziția întâi de criminal în masă global este ocupată tot de către un comunist. Mao Zedong din China. El a fost marele campion al torturii psihologice și al crimelor în masă comandate de stat.

Numărul victimelor lui Mao este de aproximativ 45 până la 65 de milioane în deceniile în care a domnit în China comunistă. Nimeni nu știe cu exactitate numărul morților.

China lui Mao este încă guvernată pe baza filozofiei sale și în acest moment înrobește o minoritate rasială, uigurii.

Hitler, nominal un socialist, se află abia pe locul trei în spatele acestor comuniști.

Marele campion de crime în masă, în procente, a fost Pol Pot. Pot a ucis aproximativ 1 din 4 cambodgieni în scurta sa incursiune la putere. Și Pot era comunist.

Comuniștii care au mărșăluit pe 1 mai în Austin și în întreaga lume vor să facă aceleași lucruri pe care le-au făcut Mao, Stalin, Pol Pot și Hitler.

Acești oameni urăsc libertatea. Urăsc familia. Disprețuiesc orice credință în altă formă decât credința în stat. Sunt răi.

Comuniștii sunt monștri.

Tribuna.US


Distribuie articolul