De ce nu putem celebra cel mai spectaculos miracol științific al secolului XXI?

De ce nu putem celebra cel mai spectaculos miracol științific al secolului XXI?
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • De ce nu putem celebra cel mai spectaculos miracol științific al secolului XXI?

Vă amintiți Operațiunea Warp Speed? În caz că nu, e ok, sunteți scuzați. Administrația Biden și democrații și-au asumat o operațiune de epurare, încercând să elimine numele și realizările fostului președinte Donald Trump. Iar cea mai durabilă realizare a lui Trump este elaborarea unui miracol creat de om – un vaccin care va salva milioane […]

Vă amintiți Operațiunea Warp Speed? În caz că nu, e ok, sunteți scuzați. Administrația Biden și democrații și-au asumat o operațiune de epurare, încercând să elimine numele și realizările fostului președinte Donald Trump.

Iar cea mai durabilă realizare a lui Trump este elaborarea unui miracol creat de om – un vaccin care va salva milioane de vieți, creat în timp record, în ciuda faptului că „experții“ au declarat că nu se poate realiza atât de repede, analizează PJMedia.

Însă în prezent, democrații ascund sub covor această realizare cu adevărat americană.

Procedând astfel, ei doar arată cât de înguști și meschini sunt cu adevărat.

Din nou, America și-a propus să salveze lumea și a făcut-o cu succes. A făcut-o pentru că suficient de mulți dintre noi am crezut că America este o țară excepțională, încă capabilă de performanțe uimitoare.

Și acest lucru nu ar fi fost posibil fără unul dintre cele mai inovatoare și eficiente programe guvernamentale create vreodată.

Operațiunea Warp Speed ​​a fost un parteneriat public-privat cu o abordare inovatoare și logică a problemei creării unui vaccin mai rapid decât se făcuse vreodată în istorie. A unit resursele guvernului cu natura competitivă a capitalismului și a produs nu unul, ci două vaccinuri extrem de eficiente și sigure în mai puțin de un an.

7 tipuri diferite de vaccin au fost rapid pe rol, companiile private inițiind un efort fără precedent și concurând pentru a fi primele care să dezvolte unul eficient.

A spune „a funcționat“ ar fi o subestimare.

Potrivit Inquire:

„Investiția fără precedent a guvernului federal în vaccinurile propuse a trecut dincolo de înțelepciunea convențională și de sceptici, producând ceea ce este probabil cea mai mare realizare științifică a secolului XXI.

În mod remarcabil, vaccinurile COVID-19 ar putea pioniera o tehnologie nouă, ce ar putea fi utilizată la alte vaccinuri care să ne protejeze în cele din urmă împotriva unora dintre cele mai persistente virusuri, precum HIV.

Ar trebui să considerăm OWS așa cum am considerat Programul Apollo sau campania globală care a eliminat variola. Cu toate acestea, în istoria recentă am văzut foarte puțină celebrare a victoriei, nici gând de reflectare asupra uneia dintre cele mai reușite intervenții guvernamentale.“

ABC News a comentat „amnezia“ administrației Biden legat de istoria dezvoltării vaccinului. Dar vechea Uniune Sovietică ar fi fost mândră de felul în care administrația Biden a spălat sistematic istoricul.

Conform Inquire:

„Dacă căutați pe site-ul web Health and Human Services, veți găsi în mod similar foarte puține informații cu privire la OWS – în mare parte, veți vedea doar comunicate vechi de presă ale administrației anterioare.

De fapt, se pare că HHS a eliminat chiar și vechea pagină OWS, care oferea informații cuprinzătoare și o cronologie a modului în care guvernul a administrat inițiativa. Puteți accesa în continuare această pagină prin intermediul Wayback Machine.

Nu ar trebui să avem lacune de memorie în ceea ce privește programul guvernamental care a ajutat la salvarea planetei de o boală oribilă.“

Când istoria devine sclava unei ideologii, se pierde însăși ideea istoriei ca fiind o relatare adevărată și exactă a evenimentelor. Dezvoltarea unui vaccin, oricât de remarcabilă ar fi, este acum supusă unei ample revizuiri, deoarece cei care controlează narațiunea au considerat că Trump – și, prin extensie, America însăși – nu sunt actori vrednici să ocupe un loc în poveste.

Prin urmare, nu numai rolul lui Donald Trump, ci și întreaga sa creație trebuie eliminată. Este un comentariu cu adevărat trist cu privire la cei care se tem atât de mult de adevăr, încât ar face orice pentru a-l evita.

Tribuna.US


Distribuie articolul