Demagogie à la Ciolacu: PSD cumpără Dacii electrice pentru că „sunt făcute la noi, la Mioveni”. De fapt, 100% în China!

Demagogie à la Ciolacu: PSD cumpără Dacii electrice pentru că „sunt făcute la noi, la Mioveni”. De fapt, 100% în China!
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Demagogie à la Ciolacu: PSD cumpără Dacii electrice pentru că „sunt făcute la noi, la Mioveni”. De fapt, 100% în China!

( Redacţia – Ziaristii.ro ) Marcel Ciolacu a dat vineri o nouă pildă de “patriotism de gang”, gargară de ignorant livrată pentru proști și naivi: a anunțat că organizațiile PSD vor cumpăra Dacii electrice pentru că ar fi făcute în România, la Mioveni. În realitate, Dacia Spring este produsă 100% în străinătate – în China. […]

( Redacţia – Ziaristii.ro )

Marcel Ciolacu a dat vineri o nouă pildă de “patriotism de gang”, gargară de ignorant livrată pentru proști și naivi: a anunțat că organizațiile PSD vor cumpăra Dacii electrice pentru că ar fi făcute în România, la Mioveni. În realitate, Dacia Spring este produsă 100% în străinătate – în China.

Concepută pe calapodul “mândri că suntem români”, construit în 2016 de consultanții israelieni angajați la vremea respectivă de Dragnea și Firea, sceneta de vineri dimineață a fost de un ridicol absolut.

Marcel Ciolacu, liderul celui mai corupt partid din România – asemuit adesea mai degrabă cu o bandă de tâlhari decât cu o organizație politică – a apărut la sediul PSD conducând un Renault Zoe, vehicul electric. Penibilul situației constă în faptul că liderul PSD, la fel ca și ceilalți conducători ai partidului, merg de obicei în limuzine negre, cât mai mari, au șofer și SPP după ei.

Liderul PSD a povestit că a împrumutat mașina ca să “se dea” cu ea împreună cu controversatul primar al Sectorului 4, Daniel Băluță, cel care s-a plâns la DIICOT că ziariștii s-au organizat ca să-i investigheze legăturile cu Clanul Sportivilor.

În formă maximă, Ciolacu a proclamat, declarația fiindu-i preluată de Agerpres: “Am decis că există o vineri verde și, împreună cu domnul primar Băluță, astăzi, am venit cu Zoe, am împrumutat-o pe Zoe. Data viitoare o să venim cu propria noastră Dacie electrică, am comandat-o și o să fie printre primele 10 Dacii electrice din România. Sper ca și domnii primari, și încurajez autoritățile locale, să cumpere astfel de mașini electrice, mai ales mașinile electrice produse în România“.

Ciolacu și-a forțat norocul mai departe, afundându-se și mai rău în propria ignoranță când a spus de ce organizațiile teritoriale PSD vor cumpăra mașini electrice de la Dacia.

“E cea mai ieftină de pe piață, e mașină electrică făcută la noi, la Mioveni. E prima achiziție, că nu au decât un lot restrâns și apoi o să încercăm să luăm în toate filialele câte o Dacie electrică“.

Dacia Spring n-are nicio legătură cu România, în realitate. După cum a explicat chiar Mihai Bordeanu, director de marketing al companiei auto, partea de inginerie e produsă de grupul Renault, iar producția este în China. Mașinile vor fi aduse pe vapoare în Europa.


Distribuie articolul