Deputat PNL acuză o “dictatură” a reţelelor de socializare: Sunt neo-marxişti care promovează hidoşenii extremiste

Deputat PNL acuză o “dictatură” a reţelelor de socializare: Sunt neo-marxişti care promovează hidoşenii extremiste
A woman checks the Facebook Inc. site on her smartphone whilst standing against an illuminated wall bearing the Facebook Inc. logo in this arranged photograph in London, U.K., on Wednesday, Dec. 23, 2015. Facebook Inc.s WhatsApp messaging service, with more than 100 million local users, is the most-used app in Brazil, according to an Ibope poll published on Dec. 15. Photographer: Chris Ratcliffe/Bloomberg via Getty Images
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Deputat PNL acuză o “dictatură” a reţelelor de socializare: Sunt neo-marxişti care promovează hidoşenii extremiste

( Andrei Popescu – TheEpochTimes ) Deputatul PNL Daniel Gheorghe a acuzat, sâmbătă, că reţelele de socializare precum Facebook şi Twitter sunt conduse de neo-marxişti care, în timp ce îl cenzurează puternic pe preşedintele american Donald Trump, promovează mesajele unor regimuri tiranice precum Iran, China sau Venezuela. „Reţelele de socializare se comportă tot mai dictatorial, […]

( Andrei Popescu – TheEpochTimes )

Deputatul PNL Daniel Gheorghe a acuzat, sâmbătă, că reţelele de socializare precum Facebook şi Twitter sunt conduse de neo-marxişti care, în timp ce îl cenzurează puternic pe preşedintele american Donald Trump, promovează mesajele unor regimuri tiranice precum Iran, China sau Venezuela.

„Reţelele de socializare se comportă tot mai dictatorial, parcă în virtutea unui soi de nou totalitarism digital care respinge orice autoritate publică ori naţională recunoscută ca atare. Nu mai spun de sumele imense care intră nefiscalizate în buzunarele acestor dexteri neo-marxişti şi de faptul că reţelele de socializare scapă foarte uşor de sub radarul oricăror reglementări legale existente în mai toate sectoarele industriale, dar şi în zona de mass-media.

Noua era digitală vine cu nişte provocări mai perfide decât ne-am fi imaginat vreodată, un adevărat ‘wild digital west’ unde mişună nestingherite de morală ori de lege tot felul de personaje sinistre pe care acum 15-20 de ani nu le-ar fi băgat în seamă nici vecinii de scară dar care din ‘prostu’ satului’ s-au trezit direct lideri de opinie!”, a afirmat deputatul pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Daniel Gheorghe este de părere că lumea digitală devine “incubatorul perfect” pentru toate “hidoşeniile” extremiste ori totalitare”, după cum urmează: de la neo-marxism la rasism, de la maoism la conspiraţionism şi de la bolşevism deghizat în progresism la neo-fascism!

„Văd că foarte mulţi dintre dumneavoastră se miră că preşedintele Statelor Unite ale Americii este cenzurat de o reţea de socializare care, în acelaşi timp, permite promovarea unor mesaje cu adevărat periculoase din zonele de putere politică ale unor dictaturi precum China, Iran ori Venezuela. Eu nu mă mir deloc, pur şi simplu ‘bine aţi venit în lumea nouă’ în care admin-ul izolat de lume, prin nu ştiu ce subsol, bate Constituţia şi legile oricărei naţiuni democratice!”, a conchis deputatul PNL.

Atenţionarea liberalului vine în contextul în care Twitter şi Facebook l-au blocat pe preşedintele Donald Trump, acuzându-l că, prin mesajele sale, incită la violenţă. De fapt, Twitter a mers chiar mai departe, folosind incidentul recent de la Capitoliul din SUA, în timpul căruia au fost omorâte câteva persoane, pentru a bloca permanent contul @realdonaldtrump.

Giganţii hi-tech precum Facebook, Google, youtube, Twitter au fost acuzaţi că au devenit din simple platforme fără politici editoriale în adevărate publicaţii care cenzurează persoane, grupuri, organizaţii şi idei care nu respectă regulile şi politica acestor companii.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta