Deputatul AUR scandalagiu nu regretă nimic: „Fetiţele de la USR au luat un băţ şi au deranjat un câine care evident i-a muşcat”

Deputatul AUR scandalagiu nu regretă nimic: „Fetiţele de la USR au luat un băţ şi au deranjat un câine care evident i-a muşcat”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Deputatul AUR scandalagiu nu regretă nimic: „Fetiţele de la USR au luat un băţ şi au deranjat un câine care evident i-a muşcat”

(  TheEpochTimews  ) Protagonistul scandalului iscat miercuri pe holurile Parlamentului, deputatul AUR Dan Tănasă a declarat, la Antena 3, folosind un limbaj deplasat, că nu regretă absolut nimic din ceea ce s-a întâmplat. „Sigur că cei care mă cunosc, prietenii mei şi apropiaţii mei şi, de altfel, chiar şi dumneavoastră mă cunoaşteţi că nu aşa […]

(  TheEpochTimews  )

Protagonistul scandalului iscat miercuri pe holurile Parlamentului, deputatul AUR Dan Tănasă a declarat, la Antena 3, folosind un limbaj deplasat, că nu regretă absolut nimic din ceea ce s-a întâmplat.

„Sigur că cei care mă cunosc, prietenii mei şi apropiaţii mei şi, de altfel, chiar şi dumneavoastră mă cunoaşteţi că nu aşa reacţionez eu. Nu îmi este specific acest mod de comportament”, a susţinut Tănasă.

Deputatul a afirmat că a protestat public în acelaşi mod în care cei de la USR ar fi protestat în anii trecuţi la conferinţele de presă ale celor de la PSD, şi susţine că în situaţia dată ar exista două aspecte:

„În primul rând eu am protestat public în acelaşi mod în care USR protesta public la conferinţele de presă ale anumitor demnitari ai statului şi le deranja conferinţele de presă şi eu am protestat astăzi public. Am ales să mă fac vocea magistraţilor şi am transmis ministrului în timpul conferinţei de presă că CMS a dat aviz negativ pentru desfiinţarea Secţiei Speciale şi, de altfel, şi asociaţiile magistraţilor s-au pronunţat împotriva desfiinţării Secţiei Speciale iar eu am ales să mă fac vocea magistraţilor şi să îi spun domnului ministru că ceea ce face USR acum este nimic mai mult decât o politizare abjectă a justiţiei, o amestecare neacceptabilă a politicului în Justiţie”, a mai declarat deputatul formaţiunii AUR.

Tănasă a încercat chiar să pozeze în victimă, afirmând că de fapt el a fost cel provocat de către cei de la USR.

„În al doilea rând, îmi pare foarte rău că nu se vede, […] că eu nu m-am legat de niciun parlamentar USR până când nu am fost provocat. Fetiţele de la USR au luat un băţ şi au deranjat un câine care evident i-a muşcat. Şi îi va muşca de fiecare dată când fetiţele de la USR vor îndrăzni să mă jignească. Pentru că eu am fost jignit, a fost şi domnul George Simion jignit. Eu nu am făcut nimic altceva decât să pun la punct nişte băieţi care s-au trezit la guvernare. Nişte băieţi fără CV-uri, fără realizări în viaţă, care au ajuns mulţi dintre ei parlamentari şi miniştri fără să aibă nicio realizare în viaţă”, a încheiat el.

Reamintim că, miercuri, holurile Parlamentului s-au transformat într-un veritabil maidan, principalul protagonist fiind deputatul Dan Tănasă (AUR), care nu s-a ferit să îi înjure pe deputaţii USR. Mai mult, a fost la un pas de bătaie cu unul dintre ei. Scandalul a pornit după ce Tănasă a încercat să bruieze conferinţa de presă susţinută de ministrul Justiţiei, Stelian Ion, şi vicepremierul Dan Barna pe tema desfiinţării SIIJ, vociferând pe toată durata declaraţiilor făcute de liderii USR.

La încercarea deputatului USR Ionuţ Moşteanu de a interveni, Tănasă a explodat la adresa sa într-o serie de înjurături şi jigniri:

„Bă, dacă te bag în … mă-tii o să zici că am ceva cu tine. Du-te dracu’ de bou. Tu, pe lângă George Simion, eşti un zero barat! Eşti un securist, puţi de la o poştă a securism. Ai înţeles? Îţi fac o mare favoare că te bag în seamă, eşti un zero barat! Nu te înjur, eşti un zero barat! Am acasă, Moşteanule, şosete găurite care sunt mai valoroase decât tine. N-ai făcut absolut nimic în viaţa ta şi te-ai trezit deputat. N-ai făcut niciodată nimic în viaţa ta. Deci nu mai vorbi tu de George Simion! Tu, pe lângă George Simion, eşti un zero barat, eşti nimeni în drum. George Simion este cu zece clase peste tine!”.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta